та не, мы там 15 дней были в 1979 на "Зарнице", на окружных играх. какие там связи... хотя в наше время можно найти любые связи, если очень надо)
Сьогодні після інтенсивного дощу, на небі появилось 2 веселки, я не був п'яний і у мене не було галюцинацій.
фігасє у вас тас погода View: https://www.youtube.com/watch?v=XmR-0IMZeXk вже не пам'ятаю, коли сніг бачив... опалення в березні взагалі не вмикав
Снігопади були і у Луганській області, а також похолодання на Буковині і Закарпатті, яке зачіпило і Бессарабію. Зараз по дорогах весь сніг зійшов, нема і калюж та болота, гриуди снігу де-не-де є у тіні.
Прохолодно, наче вже і сонце світить але так щоб погрітися не виходить, не пам'ятаю такої холодної весни. Мені здається у 17-му також у квітні сніг йшов.
Була рада-радесенька бабуся Федора, Як їй радіо у хату провели учора. Увечері репродуктор мовив громогласно: — Завтра опадів не буде, сухо буде, ясно...— Баба вранці підхопилась, вийшла на подвір'я І розклала на ряднині, щоб сушилось, пір'я. Сонце встало, як умите, йде все вище й вище. Раптом дощ як уперіщить, вітер як засвище! Підхопило пір'я з двору й понесло із двору. Це як громом оглушило стареньку Федору... — А казало ж: без опадів... А казало ж: сухо...— Взяла вона репродуктор, як кота, за вухо, Прив'язала до ломаки й вистромила з хати. — Мокни ж і ти, окаянний, щоб знав, як брехати!
Початок травня прохолодний, причому в усіх регіонах, холодні ночі, хто спішив все висадити, зарано і все ще встигне.