Відповідь: Погода Бе, не люблю такої погоди.. Шмяк, шмяк.. Сніг топиться, мокро, слизько, брудно.. Брр..
Відповідь: Погода Та який там талант.Як думаю так і пишу:o А від снігу вже й сліду не залишилось.Навіть тротуари висохли.В повітрі вже витає аромат весни...
Відповідь: Погода а в Києві сніг мокрий. його так само багато, але він одразу ж тане, скрізь мокро. сподіваюсь, що за ніч мороз не зробить свооєї справи, бо ходити буде неможливо. от і зараз дивлюсь на свої чоботи,які були чорними, а стали як в підписі Касі "біла смуга, чорна, біла, чорна - і так без кінця"... бо сіль повиступала на них зате коли сиділа на лекціях, несміливе сонечко намагалось торкнутись своїми променями мого обличчя. і пару разів йому-таки вдалось це. весною ще не пахне, але настрій вже передвесняний. Аліас, подивилась на твоє привітання Зорянівоньки з ДН, аж мені тим абрикосовим цвітом запахло! от побачите, 25 лютого обов"язково буде мороз. на мій ДН завжди холодає
Відповідь: Погода У нас сьогодні таке сонце було, що аж люди йшли розстебнуті...а тюльпанів стає все більше і більше....
Відповідь: Погода в мене на градуснику +18 гр. правда на сонці. вийшов на балкон і в домашній одежі майже не холодно.
Відповідь: Погода Щось ваша теорія не справджується - за вікно МАЙЖЕ ВЕСНА!!!! Хіба не гарний подарунок природи? Ще раз вітаю!
Відповідь: Погода Дощ пішов... Бррр, відразу ніби холодно стало. Люблю в таку погоду закутатися в ковдру і сидіти в хати з файною книжкою.
Відповідь: Погода Справжня весна!... Сяє сонечко, а з ними і люди...нема тих похмурих облич...деякі навіть ходять без курток і плащів. Нетерплячі) ...уявляю як скоро все навкруги зазеленіє!