Як почалася, так і закінчилася...( Ото були остані дощі і вже місяць сушить вдень і морозить по ночах. Прогноз на тиждень з 5 квітня. Сухо і спека... Все стоїть...
Председатель- На повестке собрания нашего колхоза "Заполярный" один вопрос: Выращивание кукурузы за полярным кругом. Есть два предложения - будем сеять или будем сажать? Зал - Лучше будем сеять!!!
Ми завжди садили бульбу ДО Паски, перед Шутковою неділею. І незалежно від погоди і прогнозу. Цього року получилося на тиждень скоріше. Бо то фірман і карантин винуваті)))
Ну шо там? У кого дощ падав? ) У нас цілий день збиралося, але так і не падав Всі грядки з відер поливав, бо лєнь було шланги розмотувати))) Кілометраж намотав як на тріатлоні;
В Харкові і Чугуєві - так, в нас тільки тучи походили і дощем запахло) Зате в середу нам прогнозують до обіду сніг! А потім сильний дощ- кілька днів дощі з грозами. Щоб вони живі були ті синоптики! Подивимось на сніг в середу - буде від мене звіт. Може почнемо, сцуко, лижний сезон. Полуницю поливаю з поливалки, під рамами посіяне чоловік оприскує з оприскувача. Малину-ожину з шлангу, молоді деревця з бочки відрами. Не нудно, корочє. Місяць дощів нема, дують скажені вітри, вночі до нуля, вдень сонце. День+17, день+10. Гойдалка.
Доброго ранку!холодний фронт йде з заходу на схід. Сьогодні на заході холодно, а в нас поки на день+18. Поки. Далі на прогноз до кінця місяця і дивитись не хочеться. На завтра хто на що гаразд пише: сіноптик сніг з дощем, метеоорг +10, дощ;гісметео+8,дощ. Подивимось, але ясно, що будемо сидіти в хаті і топити цілий день.
Є прогнози, що у травні, що не день, то має ставати тепліше, але і з такими умовами, не до шашликів і не до відпочинку.
Погоду на завтра слухайте післязавтра. За вчорашніми даними на завтра у нас стояв дощ. Сьогодні вже немає))) Геніальний гумор Павла Глазового.
Нахіба мені "пройшов" і "може"? Що пройшло і може буде - я і сам знаю...; @Lanktocha, Ви чому мене не вчите їсти вилкою рибу? Паньство заср@не... /це я про тих, хто рибу їсть руками/ Ану бігом в свою тему!