Зараз майже по всьому світу аномалії і крайнощі, десь занадто жарко і сухо, десь забагато опадів і вітрів, у нас трохи нетиповий липень, але загалом ніщо сильно не пошкодилось стихіями.
Прогнози ще можуть коректуватися та змінюватись за декілька днів до "виконання" Львів Погода на 25 днів - Прогноз AccuWeather для Львівська Україна (UK)
Знову зима найхолодніша за останніх 100 років, ну-ну Кліматологи б'ють на сполох: В Україну прийде найхолодніша зима за 100 років
Какой будет погода зимой: синоптик дал шокирующий прогноз Зима в Украине не будет очень морозной. Об этом сообщил синоптик Леонид Горбань. "В декабре будет четыре оттепели, морозным декабрь нельзя назвать. А если этот месяц не будет морозным, то серьезных холодов не стоит ждать до середины января. В январе - три оттепели. Морозы - до -9-11, а вот с 20 числа температура упадет до -15, может, местами до -20", - считает синоптик. По его словам, мороз ожидается в феврале - в течение двух недель синоптик обещает -15-25. Но и в этом месяце погода побалует нас оттепелями. С 20-х чисел небольшие морозы будут приходить только ночью. В марте, как бывает в последние годы, зима вернется - в первую неделю можно ждать до -9-14. "До 14 числа будут морозы с небольшой оттепелью на 7-8 марта днем. Холода посетят нас и в конце марта - с 20 числа, но температура повысится до -4-6. Суровой зимы в этом году быть не может, так как планеты находятся с одной стороны по отношению к Солнцу. Если бы Земля - с одной стороны, а другие планеты - с другой, тогда стоило бы ждать очень суровой зимы", - добавил синоптик. -------------- В чому шок - не зрозумів...
Рідко коли буває точний прогноз на тиждень, то що там говорити про такий тривалий термін. Особисто я, визначав за деякими прикметами, так як в останні роки були грози у вересні, а вереснева гроза на теплу зиму, так дійсно було, останні зими були нетривалі з відлигами, цього вересня я нарахував 3 грози. Народні прикмети, особливо у наш час, не на 100% актуальні, а послухати деяких синоптиків, то зима кожного року має бути найхолодніша за останні 100 років. У моєму пості вище є така інформація. Як буде насправді побачимо, чекати вже недовго.
маю самий точний прогноз: ЗИМА БУДЕ!Все інше або буде або ні. Зараз міняються прогнози на наступні три дні кожен день.
На щастя, сонце та тепла погода поки що тішить, зарано ще зарікатись, що у нас не буде снігів як у Франції чи Іспанії.
Не все збувається Кліматологи б'ють на сполох: В Україну прийде найхолодніша зима за 100 років Правда зима ще попереду. але у 1995 у такий час вже був сніговий покрив.
Вчора якась мряка була... Сніг брудний зледінилий, дощ моросить, вітер пронизливий... Сумно, аж ніяково... Сьогодні сонечко сяє і гріє мене через вікно, морозець до мінус двох. Настрій чудовий.
В Харкові сонечка нема, але сніжок тихий їде +1, покатались в ярку з малою на льодянці, вона разок зробила сальто, поплакала та й пішли додому. По дорозі купили смаколиків і настрій покращився. От таку зиму я люблю. Трохи холодніше можна, але -10-20 з вітром ніяк не хочу.
Декілька днів тому почув грім, спочатку здавалось, що це якийсь гуркіт від літака чи машини, але навіть одна перехожа сказала, що грім гримить. Десь років 10 тому у Хрещенську Ніч була гроза із вітрами, переплутуються ці явища в останні роки, довготривалі грози бувають і в середині вересня, а перші - у березні.
Вже у понеділок, 11 лютого, в Україну прийдуть дощі. До випадання опадів повинні бути готові жителі західних регіонів України у Львівській, Тернопільській, Рівненській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Вночі в цих областях опади можуть бути у вигляді снігу. При цьому у Житомирській, Чернігівській та Вінницькій областях прогнозується сніг з дощем і вдень. По решті території країни опади 11 лютого не очікуються. Втім, 12 лютого атмосферний фронт з опадами продовжать просування вглиб території України.
Ще рік тому у такий час був тріскучий мороз, квітень різко теплий і ранній Великдень був незвично теплий. Чи є прогнози на тепер?
прогнозів повно, але їм і на три дні не можна вірити, хіба що назавтра. От з 8 березня і далі на 2 тижні Гісметео прогнозує днями самі двозначні плюси (це на Харківщині). Я не можу в це повірити.