Відповідь: Погода Ну не хочете зайти за моїми лінками - справа Ваша. Але там - зовсім інша опера... Інші посміються.
Відповідь: Погода Все. Здаюсь! Втратила надію на зиму-сніг-лижі.. Перелаштовуюсь на весну!! Ну так добре на вулиці!! Така теплінь! Такий настрій! Пташки співають.. Ех, захотілось бути студенткою.. Чому? Та щоб прогуляти пари і піти на пиво в парк!! :radist:
Відповідь: Погода :D :D :D :D Ой, Борисе, вибачаюсь, я навіть не помітила тих лінків.Перемкнуло :D :D :D
Відповідь: Погода Наскільки вчора була чудова погода, настільки сьогодні противна. Закон збереження, ніц не поробиш
Відповідь: Погода Ныякої різниці між вчорашньою і сьогоднішньою погодою абсолютно немає.Сіре небо і навкруги все сіре...
Відповідь: Погода Сонечко прокидається:radist: ! Так приємно, коли за вікном танцюють промінчики сонця. Хоча ще холодно,але щось підказує, що вже скоро все навколо зазеленіє (головне, щоб не ми).
Відповідь: Погода Вчора був такий сонячний день, а сьогодні знову сірість, холодно, інколи пролітає міленький сніжок.
Відповідь: Погода Вчора був такий сонячний день, а сьогодні знову сірість, холодно, інколи пролітає міленький сніжок.
Відповідь: Погода А в нас сьогодні -32. Учора було -29. Може, не замерзну. Але надвір виходити взагалі не хочеться. Враження, що шкіру здирає з лиця.
Відповідь: Погода Прікол, буває ж десь таке... А в нас сніг тої зими ще не падав... три дні вже сонце вдень, я вже мешти весняні взув, і шкарпетки тоненькі... Хочу до Канади...
Відповідь: Погода Хто ж його любить? Ще й коли вологість висока і вітер. Навіть дихати важко. Але є плюс. Є канал і можна собі їздити на ковзани. :dance: У нас вже понад 200см снігу за цей сезон випало. Кажуть люди, що не пам"ятають такого, це вперше так багато снігу за останні 20 років. А я до Німеччини.
Відповідь: Погода Бисте знали, же мене тота техаська зима вже дістала . Нині зрана потопала я на роботу, під грозою з громами/блискавками і +15 за Цельсієм. Відчитала лекцію, вихожу надвір - а там сонце, і +5 за тим самим Цельсієм. Хочу літа!!!! :cowboy:
Відповідь: Погода Вчора лягала спати, подивилась у вікно, а там.......тихо.тихо...жодної душі на вулиці ...і сніг!Спокійно так собі спускається і лягає на землю.Прокинулась, все біле, а сніг ще йде і такий лапатий! Я просто в захваті! Хочу щоб його було багато багато, піти в парк. подалі від людей і викачатись в ньому...За всю зиму це перший раз його стільки....