Відповідь: Погода А в нас сонечко визирнуло після трьох днів дощу. Дурні птахи повірили що то весна і галасують як навіжені! Суворий клімат в Неверленді ... Сподіваюсь то всьо не за Фарентгейтом? Хоча, -43F=-43C, тобто байдуже
Відповідь: Погода Трохи насипало снігу, не холодно, нульова температура.. Хочу снігу, снігу і ще багато багато снігу!! На лижі хочу... :shy:
Відповідь: Погода Нічо, ще трохи посипе, може якраз... А ще всі разом потрясемо хмарки... і ... Але погодьтесь, сніг і сонце - це щось неймовірне!!! Блакитно-сіре небо, яскраве сонечко...і СКАЖЕНИЙ вітер.... калюжі... та ні, всерівно гарно... !
Відповідь: Погода Небо зараз над Львовом - фантастично красиве!! Таке блакитне-блакитне! І сонечко таке усміхнене!! Краса! Але нехай ще випаде снігу, хоч би на тиждень ще зими, а потім нехай все топиться і весна приходить
Відповідь: Погода зараз на 9:30 вечора є -31С. Вночі має бути -42С. В обід на сонці стовпчик термометра піднявся був до -28С. А зранку було -29С а з вітром -46С.
Відповідь: Погода Жах! У нас невеликий морозець,трішечки сніжку є, сонце таке сліпучо-яскраве....А з другого боку будинку . небо аж чорне
Відповідь: Погода А в нас так неприємно, сіро... небо затягнуло хмарами...та все-таки невеликий контраст є_сонечко трішки пробивається крізь хмари... Та так як мій настрій залежить від погоди, дуже часто, то зараз він не дуже...
Відповідь: Погода Ви, Patrick, певне десь з Альберти Сьогодні по новинах показували який там дубак (до -50 ). Здається це найзимніший день цієї зими. А ми пів року тому планували туди переїхати:no:
Відповідь: Погода Поки йшла до маршрутки, наслухалась,як розщебетались пташки. Вже і день довший... Як то добре,коли йде до весни.
Відповідь: Погода А я сьогодні, можна сказати, "літала", як Мері Поппінс, тільки без парасольки:rolleyes: Пориви вітру були, та і є, до 80-100 км/год. і температура -24 з вітром. Просто жах . Так вже хочеться тепла.
Відповідь: Погода Зранку йшов такий лапатий сніг, було тихо тихо....гарно так. А зараз вже сонечко вийшло і світить так, що аж очі заплющуються.+5....все тане, капає ...може тої зими і не буде?
Відповідь: Погода Цілий похмуро, сіро... і тут... раптом... маленький... дуже маленький... клаптик..... блакитного.... неба!!!!!!!!!! Вже смужка....
Відповідь: Погода А День Бабака хтось святкував у суботу ? Я намагався дозвонитися нашому знаному Бабаку, але мабуть номер змінився. Свого часу Київський Бабак прославився: Розповідь 1: http://www.pk.kiev.ua/city/2006/02/17/140059.html Розповідь 2: http://www.pk.kiev.ua/city/2006/02/20/051332.html Почитайте, сподобається !
Відповідь: Погода як подивилася по телеку як "одружували" бабаків, аж противно стало, справжнісінький маразм. я таких "свят" не сприймаю.
Відповідь: Погода Я про київського дивилась..всі атрибути весілля..і рушники . і пісні.от ще "мерса" не було.Ідіотизм натуральний