сьогодні багато хто з хлопців буде перейматися, як перевзути своїх коханих (машини) маю на увазі, морозець зазирнув! Зразу згадали, що й Каско пора поновити 3в1, звичайно краще чим звичайне, хто Допоможе в дорозі в заметіль?
Не відмерзлий мозок, в першу чергу, а в другу чергу повна комплектація авто! ---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ---------- Це теж приємні відчуття! Сьогодні взагалі гарна погода трошки морозець з ранку, сонячно, листочки в вальсі кружляють, уммм.. красота!
це точно, зараз подивилась фото на сайті Осень в Украине. Fall in Ukraine, під назвою Настроение осень — Mood autumn ( В октябре, когда листья уже пожелкли, пожухли, сникли, — бывают синеглазые дни; запрокинуть голову в такой день, чтоб не видеть земли — и можно поверить: ещё радость, ещё лето… Евгений Замятин ) так точно...
Знаєте,як кажуть:Стою на асфальті,я в лижі обутий,чи то лижі не їдуть,чи то... ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- Але скоро буде зима і тоді і санки,і лижі підуть в рух))
Та це у вас так. А у нас снігу не дочекаєшся ...і лижі я за своє життя ще ні разу "вживу" не бачила Наразі у нас легкий морозець і пролітають поодинокі сніжинки.
Так приїжджайте до нас ми вас навчимо на лижах стояти.Ви до нас взимку на сніг,а ми до вас літом на сонечко
А чого ви так???Я люблю море))А їм там все таки ближче,ніж нам) ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------