А я люблю лапату,сніжну зиму, коли морозець та сонячно, а на гілках дерев багата ковдра з снігу, і ще люблю за те що в зимку багато свят, особливо Різдво, саме моє з найулюбленіших свят, як на мене най більше родине, бо збирається вся родина,і радість та весело:сама вечеря, пончики, коляда,вертеп.. ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ---------- А я люблю лапату,сніжну зиму, коли морозець та сонячно, а на гілках дерев багата ковдра з снігу, і ще люблю за те що в зимку багато свят, особливо Різдво, саме моє з найулюбленіших свят, як на мене най більше родине, бо збирається вся родина,і радість та весело:сама вечеря, пончики, коляда,вертеп..
Ще раз... на біс... До зими ще тре дожити. Зараз буде холодна слякоть, без листя, з туманом... відчуття, ніби ми на дні якогось колеса... , де вгорі - літо, а ми - внизу.
От рознилися! Знаєте ж пісню " У природи нет плохой погоди" Природі потрібні і дощі, і тумани...ммм....туман....це ж так загадково-романтично.Коли бачиш попереду себе тільки силует і пришвидшуєш ходу, щоб побачити хто ж то? Або великі кришталеві краплі на деревах та намисто з павутиння... Я люблю різну погоду...крім спеки.
І у нас сьогодні дощ. А вчора було сонячно. Взагалі, для дощового Сіетлу цього року дуже суха погода, починаючи зі серпня. І мені від того не по собі, бо знаю з досвіду, що після цього можуть прийти сильні штормові бурі з Тихого океану. Добре, якщо все закінчиться тільки морозною і сніжною зимою.
А в нас вже на вихідні передають морози від -5 до -9 Після такої гарної теплої осені, щось важко думати про мороз, хоча вже пора...
Мій тато так колись любив говорити, як я питала щось на шкталт "Тату, підвезете мене завтра на базар?" Відповідь була:"До завтра треба дожити." Я вже розуміла, що треба буде дибати зранку до автовокзалу пішки.
поляки теж не вірять, передають мінімум +2С. http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,ukraina,lwow,10074.html