Зараз такий сильний вітер гуляє, а ще сонечко дуже гарно світить і гріє, через вікно 10-го поверху видно величезний простір неба з хмарами - таке відчуття, ніби я на морі
а у нас справа йшла до весни: позавчора зранку прокинулась від співу птахів (так класно.... :girl_in_dreams: ) качелю знов застелили... а учора цілий день мела завірюха. і ось результат - 48 поросят ))))
А у нас то дощик накрапає,то ненадовго сонечко покажеться,то знов затягне небо хмарами.Але тепло і якось..спокійно
Але ж "гаратАє".....в нас навпроти хати величезний луг і з нього "суне" чорнезна хмара,блискавка б"є "від неба до землі" і гріммммммммммммм....ВЕСНА...
кажете березень і сніг, я пригадую колись йшли на парад на 1 травня, то сніг падав, так що все впереді. Цілу ніч неспала.....дуже сильний вітер, на даху бляхою товче. Небо затягнуло ....темно сіре. Хоч би вітер втих.
Квітень і сніг В нас після дощу все так гарно зазеленіло, вулиці пахнуть намоченою зеленню, пташки весняні співають, вчора навіть чайку до нас прибило.. А сьогодні пробував падати сніг Екстремал однакр при +7 падати
начулась про вашу нинішню погоду - старшим людям проблеми зі здоров'ям створює а у нас чудовий весняний день +12 , ми з чоловіком поїхали купувати квітки на посадку, але до кращих днів, сидітимуть вони в гаражі в горщиках Весна - чудова життєдайна пора року, а я завжди весною сумую: був у нас хороший друг. Львів'янин. зустрілись ми вже за кордоном, коли вийшов диск ВВ "Музика" - він нам його привіз в подарунок. а коли Він загинув, пісня "Весна" асоціюєітся лише з ним... сподіваюсь, Твоя душа знайшла мир в Господі, Романе