У нас вже гроза,блискало,гриміло,дощ,а потім вийшла шикарна яскрава райдуга на пів неба!Зараз небо розділилося на дві половини..на одній яскраве сонце і блакить, а на другій-чорно...
А у нас тепло, дуже тепло (для грудня), і дощик - то йде, то не йде. Бруд скрізь... Слякота... Хочу сніг на Новий рік!
В нас ще зранку дощ лив, а в перервах розпогоджувалось і світило сонечко було досить тепло, а зараз все вкрив сніжок білюсінький і далі сипле такий гарний, лапатий.
Сьогоднішня погода - сиро і холодно. Для мого самопочуття така погода найгірша. Маю схильність до мігреней, вже другий день мучусь. Хочу сонця і тепла.:girl_cray:
була в Буковелі але не каталась, проблема зі спиною, там сніжок, приїхала додому, а тут також справжня зима зі снігом
Снег, город почти ослеп, Свет, красок на свете нет, Есть только белый цвет. Город твой словно корабль Льдами захвачен в плен. Я знаю один секрет- Снег скоро сойдет на нет, У снега короткий век. Город твой, солнцем согрет, Поплывет по весенней воде... Но, я не могу понять, Кто дарит нам столько тепла, Чтобы растаял снег. Сто долгих дней Снег был сильней И исчез без следа Лишь за пять теплых дней... А. Макаревич
У нас сьогодні від самого ранку так сонячно, і так гарно. І навіть не відчувається, що -5, а коли стати біля вікна так, щоб не було видно снігу то здаєься, що вже весна Так вже хочеться тепла, сонечка і весняної, соковитої зелені...
А знаєте? У нас сніжинки падають не поодинці,а взявшись за ручки ,купками,щоб було веселіше...або щоб не так страшноВони так тихо-тихо спускаються з небес...так ніжно і зворушливо...сніжні балеринки а мороз вже -7
Жарко у вас... А у нас снег и не собирается прекращаться. Да и вообще 300 дней в году пасмурная погода...