Дуже спішило сьогодні додому, мала роботу на городі. Сонечко, легенький вітерець, жовті листочки на деревах, газон треба стригти (часу нема, після відрядження), гарна погода. Було приємно після роботи зробити собі гарячий шоколад і пити на вулиці.Пару днів назад, дуже погано себе почувала, знов моє серце,нічого пройде, то десь в 22 год вийшла на двір, щоб побути на свіжому повітрі і почала заносити в хату залишки вазонів з пеларгонією, потім сусідські котики в мене садку бігали маленькі і так було добре, якось тихенько без вітру. Що не кажіть, а погода цього року піднесла приємний сюрприз. Люблю осінь.
а я весь тиждень з ранку шибки в самоході мушу скробати від морозу, бо гараж зайнятий якимось барахлом і взагазі з ранку так х-х-х-х-олодно брррр..
Ой, той ранковий туман - то зовсім не було страшно у порівнянні з тим, що зараз видно з вікна! А точніше - нам нічого не видно! Лише два вогники сусідніх ліхтарів і все! Чорна дира якась! Перший раз таке бачимо відколи переселились! Раніше щоночі оглядали нічну панораму міста у вогнях, блимаючі маяки на трубах, зорі.. Туман - то страшно.
Класна погода.Вранці +1-+2, вдень до 15.Поволі все жовтіє, на деревах листочків порідшало і тепер можна навіть побачити наче скрізь мереживо двір через вікно.А раніше не можна було, бо величезна деревина,що сягає вище 9-го поверху закривала собою все.
похмуро, трошки туманно, дощовито, але гарно так класно з вікна!!! жовті листя на мокрому асфальті....
Балкон обвит виноградом (3 этаж), свисает и с верхнего этажа, листва обалденных цветов, жене запретил сметать и теперь у меня листва и на винограде и на балконе (пол балкона) всё в этих листьях. Красотища. Жена обзывает ботаником.
Яка сьогодні чудова погода! Я такої краси з дитинства не бачила: ясраво-блакитне небо, сонце що пробивається крізь, уже жовті листя липи, яка росте у мене перед вікном.
Зараз +17. Оце так бабине літо! Але знаєте, з такими перепадами погоди я навіть не здивуюся, якщо через тиждень випаде сніг.
Так тепло сьогодні було. Я навіть пошкодувала, що одягла пальто. А на завтра уже передають похолодання.