KLIBERN,це Ви питали про погоду у Хайфі? http://www.youtube.com/watch?v=jn3T5h5T99s&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=LQDPv7cGbXI&NR=1
а не було якихось раптових перепадів температури? (з холодного приміщення на жару або навпаки). Багато людей літом лапають нежить від кондиціонерів через непривичку організму до таких кардинальних змін температури (часом хватає навіть з вулиці зайти у супермаркет і біля холодильника з молочними товарами постояти)
Угу,і через не вміння користуватись цими ж кондиціонерами.Температуру потрібно опускати або піднімати поступово,а не з +30 до +15.А взагалі я зробив висновок,що кондиціонери зручна,але не настільки корисна та необхідна опція в побуті.
В мене коиндиціонер найкращий з можливих - товсті цегельні стіни Правда - вже у роботі без кондиціонера не обійдеться. Але не натішусь ним забагато оскільки половину часу доводиться по фабриці бігати ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ---------- Тіа.. в нас є такий єден на роботі, що саме так і робить. Весело в нього. Входиш наче до гуртовні з рибами.
Воно! Була на закупах в Макро (польська версія Метро). Там було так холодно! А я зовсім по літньому одягнена, спека ж.. Мав бути дощ, але щось він забарився. Пошвидше б! Бо ж то просто неможливо вдома з вікнами на сонце всидіти..
Жара стоит оффигенная. Вчера собрал совещание. Объявил с серъезной мордой, что мужикам разрешаю находиться на рабочем месте в шортах, а женщинам в бикине. Сегодня все мужики в штанах пришли, а один дура купилась
Ось і осінь прийшла..зі справжнім осіннім дощем, що таратанить з ночі по вікні.Вітер зриває поодиноке ще пожовкле листя.Зразу стало так сіро і сумно...Але класно..приємно сидіти в затишній кімнаті з горнятком запашної кави і мріяти..
На днях їздила ровером по районі. А в нас тут довкола багато дерев, садків біля шкіл і особняків, ставки.. Так гарно сонечко світило і пахно осінню! Як повіяв вітерень, то листя так ніжно полетіли з дерев і закружляли під чистим блакитним небом.. Гармонія кольору, запаху і осіннього тепла!
Ми так спимо, що видно через двері балкону пів міста. Загалом з вікна 10-го поверху видно дуже багато простору. А сьогодні вранці прокинулась о 7:45 і побачила тільки шматок дерева! Аж мусила встати і порозглядати що там відбувається. Все місто було в такому густому тумані, що аж нічого не було видно! Такий шокуючий "пейзаж", як на 7:45, прийшлось зробити фотку, щоб потім не думати, що то мені наснилось Вранці і вдень, для порівняння: (фотки з телефону, бо мій фотік досі в комі )