Это лед, у моего знакомого ангар для катера был на берегу, так его завалило. Но вообще то это было в 2008 году
Ще 2 тижні тому я так само раділа, а тепер, як чую що падає сніг, то в мене аж руки упускаються...Вчора 3 години махалисмо лопатами і вивозилисмо тачками сніг з подвір'я (в цілому вивезли ми приблизно 1/20 того, що ще залишилось на подвірї) а сьогодні впродовж пополудня нападало рівно стільки, скільки ми вчора вивезли... Я люблю зиму, навіть дуже, але все таки "цо за дужо - то нє здрово".
Мама розповідала, як з татом на дачі з парника зчищали сніг, бо вже шиби тріскають. Так от запропонувала їм, щоб залили то все гарячою водою - все б рзтануло і стекло.. Але мама каже, що її сад для ковзанки не підходить -- В нас теж падає сніг і я так тішусь, ну так тішусь!! :radist: Ще разок встигну чкурнути на лижі :dance:
Та най собі той сніг падає......На то вона зима.аби сніг падав,та шеб трохи морозцю..............О!то юш файно
А в нас дощ падає і замерзає.Знову обледеніння.Колись таке вже було.Місто залишилось без води , в школу не ходили...але так гарно було , все як з кришталю стояло.
Сьогодні поїхали ми по ще одну лопату до снігу, а ніде немає Правда довго ми не шукали, бо трішки спішили, проте встигли обскочити пару магазинів. Завтра ще раз будем шукати, є надія на одну гуртівню... Вчора ввечері для загальної кондиції та форми, а також для того щоб розімяти мязи і подихати перед сном свіжим повітрям я майже до нуля вичистила вїзд на подвіря, я також немалий кусок грунту перед брамою. Сьогодні з ранку з хати до брами йти прийшлось по снігу який був трохи вижче ніж по кістки...І знов весь мій труд коту під хвіст Сьогодні вже сиджу в дома, нікуди не виходжу і сніг перестав падати... А може ще тої зими на нарти поїхати? Краще пізно ніж ніколи, правда?
Ось такі в нас сьогодні ще були дерева зранку А зараз лід з гуркотом і поламаними гілками летить на землю.дуже небезпечно ходити.