да уж ...супер .... солнце ветер и - 19 .... капец ... пока 500 метров до работы дошел - заиндевел, если не дай бог сегодня выезд вообще не знаю как тогда, холод - ненавижу ...
-32? нічого собі південь, гарбузи і помідори. А у нас у Львові легенький дощик... Європа, йопересете....
У нас -15 - -18, сніг лежить ще там, де випав 2 тижні тому і не встиг розтанути. Льодуваті брили змушують ходити обережно і непоспішаючи. Вдома теж холодно: в ванні +10, морозець вимальовує своє мальовничі картини на невеликому віконечку, в кухні тепліше - +12, а то і до +15 доходить, коли готуємо їсти; в кімнатах +16 - обігрівачі працюють безперестанку (рахунки за світло доходять до 2000 грн за місяць); найгірше в "сінях" - там не міряли, але десь +3 - +5 - навіть взуття там не тримаємо.. Отак і живем.
Знаєте як в рекламі:"Чудово вас розумію" Ледь не за пів години проходжу відстань,що зазвичай проходила хвилин за 10-15
Мороз то є добре!.. І віруси дохнуть і на лижах поїздити можна. Зима одним словом. Давно такої вже не було. Люблю морозну, сніжну зиму, востаннє така була десь в 1998. Звичайно -25 -30'С то є вже занадто, а от -15 -18'С в самий раз.
Вже не буде того потепління-глобальна криза задушила всіх винуватців парникового ефекту: заводи ,пароходи і т.д і т.п..
Якщо вдома гарне опалення і тепло, то тоді дійсно проблем нема. А якщо вдома холодно, то ті морози вже надоїли.
Львів -6 Ніби не така вже й низька температура,але через шалений вітер на вулиці доволі зимно.Бррр!!!
Ну що я можу сказати про погоду ось наш балкон сьогодні: і далі падає сніг...З одної сторони гарно так навколо, бо давно вже такої справжньої зими не було, але з другої сторони страшно уявити що буде коли прийде відлига. Добре, що маю гумаки, тільки гардероб ще треба під них підібрати, щоб на роботу можна було ходити
А я на двір не ходила.Маю щастя сидіти вдома. Проте як на мене то нехай буде мороз, аніж хляпа і купа вірусів
Ось таке сьогодні море. За тиждень, температура змінювалась з -23 до +3. Зараз, само море нагадує дриглі чи дайкірі, кому яке порівняння ближче