Дякую , Борис, розсмішили..... Тільки я би слово russian замінив на canadian.... А так все майже правда. Сьогодні в нас -22 , нормальна погода...недалеко мого будинку розчистили лід на озері , діти грали хокей... Моя мала теж трохи поїздила на коньках , збоку...Розчервонілася , навіть трохи зіпріла. Правда машину я не глушив , яка стояла не далеко на дорозі.Як тільки малій надоїло - я її зразу на руки і в тепле авто.І так з коньками на ногах ми заїхали додому.... А от завтра має бути -10 , а після завтра обіцяють +5. Так , я майже впевнeний , що завтра я побачу що найменше 1 чоловіка в шортах ( в грубих черевиках і в пуховій куртці ). а післязавтра з 2 або 3 вaрятів в шортах....вже без курток. ...japanese cars always start....вони завжди заведуться.Як зрештою американські теж.Хоча останні по якості поступаються першим. А от про європейські це правда.Ці авта не хочуть заводитися при сильних морозах.Навіть Вольво.
(з єврейською заздрісною інтонацією) - "Жівут жє люді!" На тачці - 30 см снігу, а в тому шарі снігу - гілляка, яка витримала би вгодованого комуняку. Не дійшла до металу на товщину пальця. Вуличні ліхтарі не горять. Відкопувався 45 хвилин, проте супермаркет був безлюдним! Вчора о 21:30.
Опівночі здійнялася така завірюха, що я вже просто бачив ідилічні новорічні пейзажі саме на 31 грудня! Майже всі погодні сайти врочили 0..-2 градуси і сніг на сьогодні... Еге ж, зараз +6, ллє дощ, ні порошинки снігу надворі - лише добре замісена за півтора тижні відлиги ВСЕДНІПРОВСЬКА МЕҐА-БАГНЮКА. Погодники ж спритно впоралися - заднім числом відлигу з дощем подовжено хіба що не до Різдва. Не знаю, чи просити Господа покарати всіх синоптиків, чи самому піти в місцеву контору гідрометеорології і обматюкати їх ...
Така хороша погода... Сонечко сяє, сніг іскриться. Хоч небо майже ясне, сіється дрібненький сніжок. Одразу згадалося дитинство, сніговик, санчата... :girl_in_dreams: Пішла у парк, поміряла сніг пофоткала.