У нас просто стихійне лихо! Всю ніч такий снігопад був.Ледве до магазину по не розчищеннийх стежках доплелася....хліба в місті не було,бо його привозять з Одеси і Миколаїва, а дороги ж позамітало.....Машини буксують, люди ледве пересуваються через ті сугроби.Але з тим якост і весело, йдуть такф розчервонілі, усміхнені.Аж надвечір комунальники розчистили наш двір і в магазинах з"явився хліб.Сто років не їла "кірпічіка"..іншого не було, мабуть десь у нас випікали, бо теплий ще був. ЗИ.Мала про погоду , а вийшло, що треба будо в "Незвичний день" написати....Та нехай вже...
Извините, а местные автомобилисты в былые времена и сегодня имеют понятие о ЗИМНЕЙ РЕЗИНЕ? Наверняка НЕТ. Им это просто раньше не было нужно. Вы про прабабушку?
Та я думаю, що тутне в резині справа, а в кількості снігу .Якщо жтигулика засипало снігом вище порога, то хоч зимова хоч літня-йому не вибратись з снігового полону. Поки що про себе А сьогодні у нас було-8...і дощ.Потім різко підвищилась температура, стало +1 і знову дощ.Якась погода дивна.Вже знову мороз-1
Сніжні завали, вчора при-8 падав дощ.Сьогодні "мороз и солнце", дерева проти сонечка як кришталеві виблискують, переливаються.Місто в облозі, хліба немає, молочних продуктів немає, овочі і фрукти в супермаркетах ріденько-ріденько на поличках, закінчуються крупи..А траса закрита на Миколаїв, Одесу, Київ.
В Донецке тоже весело. Жена уже пробовала хлеб печь. Молоко в нашем спальном районе продается только долгоиграющее по 9 грн. С четверга по субботу движение в городе было парализовано, у нас на поселке Хаммер трактором вытаскивали, я на работу не попал, а тут еще дома интернет отключился.
Тут все от прокладки залежить. Між кермом та сидінням. Можливо за трактором і БМП посилати прийдеться
Мне понравилось как какой то киевский чиновник плакался, что в Москве 9000 снегоуборочной техники, а в Киеве 300 с небольшим
Как передает РИА “Новости”, в ночь на понедельник в Москве прошел сильный снегопад, продолжается он и сейчас. Коммунальщики вывели на улицы города 15 000 единиц техники. В понедельник снегоуборочная техника будет выходить на уборку улиц несколько раз - в 10, 13, 15 и 16 часов.