Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. Summer

Summer Well-Known Member

нині сніг не падав, але морозець :)

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас просто стихійне лихо! Всю ніч такий снігопад був.Ледве до магазину по не розчищеннийх стежках доплелася....хліба в місті не було,бо його привозять з Одеси і Миколаїва, а дороги ж позамітало.....Машини буксують, люди ледве пересуваються через ті сугроби.Але з тим якост і весело, йдуть такф розчервонілі, усміхнені.Аж надвечір комунальники розчистили наш двір і в магазинах з"явився хліб.Сто років не їла "кірпічіка"..іншого не було, мабуть десь у нас випікали, бо теплий ще був.
    ЗИ.Мала про погоду , а вийшло, що треба будо в "Незвичний день" написати....Та нехай вже...:)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, а местные автомобилисты в былые времена и сегодня имеют понятие о ЗИМНЕЙ РЕЗИНЕ? Наверняка НЕТ. Им это просто раньше не было нужно.

Вы про прабабушку?

4. І нас замело. Сніг не припиняється. :sad:

5. Alias

Та я думаю, що тутне в резині справа, а в кількості снігу .Якщо жтигулика засипало снігом вище порога, то хоч зимова хоч літня-йому не вибратись з снігового полону.

Поки що про себе:mocking:
    А сьогодні у нас було-8...і дощ.Потім різко підвищилась температура, стало +1 і знову дощ.Якась погода дивна.Вже знову мороз-1

6. Summer

Summer Well-Known Member

мороз, але вітру не має, з понеділка йде на потепління

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Хоч би на Новий Рік сніжок був, а то як потепліє.

8. Alias

Сніжні завали, вчора при-8 падав дощ.Сьогодні "мороз и солнце", дерева проти сонечка як кришталеві виблискують, переливаються.Місто в облозі, хліба немає, молочних продуктів немає, овочі і фрукти в супермаркетах ріденько-ріденько на поличках, закінчуються крупи..А траса закрита на Миколаїв, Одесу, Київ.

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що я не поїхав... а то б залишився в Южноукраїнську.... як фільмі "Звичайне чудо".

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Донецке тоже весело. Жена уже пробовала хлеб печь. Молоко в нашем спальном районе продается только долгоиграющее по 9 грн. С четверга по субботу движение в городе было парализовано, у нас на поселке Хаммер трактором вытаскивали, я на работу не попал, а тут еще дома интернет отключился.

• Подобається Подобається x 5
  11. Alias

На всяк випадок може свою адресу скинути в ПП?:)

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Тааак..."чем круче джип, тем дальше бежать за трактором". (с)

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

А у нас все почало танути..ото буде води!

14. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  15. Summer

Summer Well-Known Member

потепліло....

16. У нас повне болото :wacko:, хоча ще вчора було -10.

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне понравилось как какой то киевский чиновник плакался, что в Москве 9000 снегоуборочной техники, а в Киеве 300 с небольшим

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

погода клас----мінус15

• Подобається Подобається x 5
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

всьо пропало(с), вже не їду........

20. Полковник

Полковник миється в бані

Как передает РИА “Новости”, в ночь на понедельник в Москве прошел сильный снегопад, продолжается он и сейчас. Коммунальщики вывели на улицы города 15 000 единиц техники. В понедельник снегоуборочная техника будет выходить на уборку улиц несколько раз - в 10, 13, 15 и 16 часов.

а де твій аватар? :)