Ох і гадосна погода! Сіється міленький сніжок, дме пронизливий вітер, морозу немає..сиро, холодно..брррр! А так хочеться , щоб було багато білого пухкого сніжку, легенький морозець, тихо...ясне блакитне небо ..і сонечко:ies:
накаркала називається Снігу сьогодні нападало ого-го! І певне скоро він не розтане, бо з кожним днем мороз на пару градусів більший обіцяють Ну тепер вже точно зима прийшла.
У нас -8, сухо, сіро, снігу немає і так пасмурно.Хоч би трішечки сніжку, щоб не ця деперсивна сірість
Хм..дочекалась.Штормове попередження про наближення сильних морозів, снігопадів, завірюхи.Вранці глянула у вікно. а там..сніг! Ще й вітрисько , а за бортом-8.В квартирі холодно, на вулицю взагалі виходити не хочеться.А треба...
Действительно дочекалась. Я час назад разговаривал с одной одесситкой, говорит у них ураган с метелью, транспорт не ходит, не знает как домой с работы доберется.
А в Москве "мороз и солнце, день чудесный!" Ещё бы мороз поменьше и влажность... В центре -20, на окраинах -25, по ощущениям соответственно на -25 и -30. В окошке - красота! Народ идёт бодрый весь такой... аж подпрыгивают на ходу!
У меня позавчера пшикалки в машинке замёрзли и не отмораживаются никак. Наверное бадяжную незамерзайку купил. Было написано до -30, а замёрзла....
і в нас сьогодні такий самий гарний день був, хоч і дуже холодний, та після стількох пасмурних днів сонце й справді таку радість принесло!
А в нас таке відчуття , що наступило літо.Після -32-33С морозів сьогодні було -12.Благодать.... Вночі з суботи на неділю (з 12 на 13 грудня) в моєму Едмонтоні була зафіксована температура -46.3С . Це без вітру. З вітром було -58С. В цей день (ніч) Едмонтон був найхолодніше місто на Землі. Ввечері робив такий експеримент.Моя дитина аж пищала від задоволення. ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- Я теж заливаю рідину де на контейнері пише що до -40.Але в мене не мерзне..... Ремонт оприскувачів (моторчика і бачка) дорогий блін , коли поломляться... ======== B такі морози добре заливати синтетику в мотор , мати нову/добру heavy duty батерею (акумулятор).І дати машині добре - дуже добре прогрітися, особливо з автоматичною трансмісією.Навіть краще поставити ручку передач з режиму "Р" на "N".І починати їзду помалу (не рвати з місця),навіть з нижчих передач "L- 1-2" , a на ходу можна переключити на "D" ( з нижчих на "D" на ходу можна переключати , а навпаки - не можна треба зупинитися) В нас багато машин , а нові моделі з цим продаються мають remote starter - дистанційний завод машини.Є на різні дистанці. Найбільше популярне 3000ft (700м) .Зранку з кімнати машину завів , поки допиваєш каву , авто прогрілося.Вийшов вже в тепле авто - вставив ключ , повернув , вижав педаль - rem. starter відкючився і поїхав. Вижати педаль без вставленого ключа - машина заглохне. Цей пристрій дає можливість програмувати старт і заглушити мотор . Рекомендують на такі холодні погоди , щоб машина заводилася що 2 год. і мотор працював 7хв. , глох ... і потім через 2 год знов старт і т.д.
Проблем завести не було навіть не включаючи блокхітер бо синтетика у всіх авто.В суботу ідем на лижі-має бути коло 0 в Калгарі а в горах десь мінус 5.
А у нас, місто майже встало Температура -7, але третю добу валить сніг, пориви вітру до 25м/c. Як виявилось, зиму знов ніхто неочікував... Вчора їхав 8 км, чотири години і це ще машина дозволяє рухатись там, де інші ніяк. Багато машин, з вчорашнього дня/ночі, просто брошені стоять вздовж дороги, бензин скінчився, міський транспорт майже відсутній, люди ідуть пішки... З таких умов, більшу частину офіса розпустив з 14-ої, якщо нічого до ранку незмиінеться, то хай до понеділка відпочивають
У мене немає слів....через неперервний сніг, водіїв на машинах з літньою резиною і т.д. їхала з Винник до центу 2,5 години....до Винник трохи менше - 1,5 год.... я так чекала і хотіла зими...Зима!!!! Я передумала....
Счастливые люди, честное слово! 3 - 4,5 часа от работы до дома - вполне обыденная вечерняя автомобильная прогулка.
- и какого бы сезона пожелать, чтобы 1,5 часа - "долго" ? Кстати, морозов многие водилы ждали с надеждой, что "чайники" не заведутся и до весны отдыхать встанут - на дорогах, мол, посвободнее. Не... может, кто и не завёлся...
Яка ж жахлива у нас погода! Сильний вітер, мороз-15 хуртовина.Сьогодні я вперше відчула як це болить лице від морозу.А сніг січе. До обіду сталася аварія на теплотрасі, відключили опалення і воду. У нас завжди так..несподівано прийшла зима..