Погода цього року з сюрпризом. А де ж бабине літо, золота осінь...Тішусь лише що встигла минулих вихідних проїхатись Карпатами і Міжгірям. Так красиво було. А зараз вітер і дощ все листя позбивав. Зарано прийшла сіра пора року
На минулому тижні вирвалась на 5 днів у Карпати. Встигла насолодитись справжньою золотою осінню, сонечком, теплом...Тепер всі друзі дивуються - як то мені так з погодою пощастило. А просто треба правильних мольфарів знати
Тю... Я давно знав. Як тільки мерія прзначила на 13 жовтня початок дорожних робіт вулиць Кульпарківської, Стрийської, Княгині Ольги, то я зрозумів, що певно підуть дощі і замете снігом - так і сталося. Народні прикмети....
Прелллєєєсно!!! А в нас холодринь +2 і морозні дощі. Сиджу в хаті і включила огрівання на повну катушку, плюс рійтузи і нагавиці вбралам.
Сьогодні такий сонячний день! Теееплоооо, аж трохи жаркуватоЦілий день на підвіконня прилітають пташки, а ще величезна тополя під вікном чомусь не думає міняти забарвлення..так і стоїть зелена-презелена.
Ірусь,хочу до вас,бо в нас зовсім навпаки:похмуро,сиро,і,не зважаючина +10 на градуснику,ХОЛОДНО(((((((((((((((((((((
Вчора так жарко було, аж мусила куртку зняти.А сьогодні вже трохи прохолодно, вітерець і сонечка не видно.на термометрі +15
А у нас призупинили ремонт доріг... жді тєпла. Так і сталося, сніг зійшов, зараз +12... тепло. Дороги ніхто не починав. Слідкуйте за ремонтами доріг! Як тільки візьмуться за діло - буде похолодання.
Підйом як завжди в 5:30...кава, Лф, кава...за вікном ще ніч і дуже темно... Зараз потихеньку починає видніти, дивлюсь в вікно, а там біло-білесенько від снігу (я ж то погоди не слухаю, телевізора не дивлюсь і ніц не зналам про жоден сніг!) Зимові чоботи до завтра в ремонті, так що прийдеться в кросівках бігти від машини на роботу добре, що хоч не далеко
ги... хтось з знайомих казав, що оплата в цей час в ремонтників дорожча.... писи. сьодні не так вітряно як вчора) і це тішить))) а то вчора на сихові чуть не здуло))))))
Ну от вже майже половина грудня, а снігу так і не видно...Хоча заповідають вже морози. Дощова та сіра погода вже так надоїла.. "Пойду, побегаю по лужам от счастья, что зима пришла!!!"