Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. night

night Well-Known Member

Погода цього року з сюрпризом. А де ж бабине літо, золота осінь...Тішусь лише що встигла минулих вихідних проїхатись Карпатами і Міжгірям. Так красиво було. А зараз вітер і дощ все листя позбивав. Зарано прийшла сіра пора року

• Подобається Подобається x 3
  2. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

На минулому тижні вирвалась на 5 днів у Карпати. Встигла насолодитись справжньою золотою осінню, сонечком, теплом...Тепер всі друзі дивуються - як то мені так з погодою пощастило. А просто треба правильних мольфарів знати

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... Я давно знав.
    Як тільки мерія прзначила на 13 жовтня початок дорожних робіт вулиць Кульпарківської, Стрийської, Княгині Ольги, то я зрозумів, що певно підуть дощі і замете снігом - так і сталося.

Народні прикмети....

• Подобається Подобається x 15
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прелллєєєсно!!!

А в нас холодринь +2 і морозні дощі. Сиджу в хаті і включила огрівання на повну катушку, плюс рійтузи і нагавиці вбралам.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні такий сонячний день! Теееплоооо, аж трохи жаркувато:)Цілий день на підвіконня прилітають пташки, а ще величезна тополя під вікном чомусь не думає міняти забарвлення..так і стоїть зелена-презелена.

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ірусь,хочу до вас,бо в нас зовсім навпаки:похмуро,сиро,і,не зважаючина +10 на градуснику,ХОЛОДНО(((((((((((((((((((((

7. Summer

Summer Well-Known Member

потепліло, от маєш вже і зимове повитягували, знов шось легше треба....

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора так жарко було, аж мусила куртку зняти.А сьогодні вже трохи прохолодно, вітерець і сонечка не видно.на термометрі +15

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А у нас призупинили ремонт доріг... жді тєпла. Так і сталося, сніг зійшов, зараз +12... тепло. Дороги ніхто не починав. Слідкуйте за ремонтами доріг! Як тільки візьмуться за діло - буде похолодання.

• Подобається Подобається x 8
  10. Summer

Summer Well-Known Member

глобальне потепління, як в мультику....

11. victorys

victorys позитивчик :)

Підйом як завжди в 5:30...кава, Лф, кава...за вікном ще ніч і дуже темно...
    Зараз потихеньку починає видніти, дивлюсь в вікно, а там біло-білесенько від снігу :wacko: (я ж то погоди не слухаю, телевізора не дивлюсь і ніц не зналам про жоден сніг!)
    Зимові чоботи до завтра в ремонті, так що прийдеться в кросівках бігти від машини на роботу :pardon: добре, що хоч не далеко :)

• Подобається Подобається x 6
  12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ги... хтось з знайомих казав, що оплата в цей час в ремонтників дорожча....

писи. сьодні не так вітряно як вчора) і це тішить))) а то вчора на сихові чуть не здуло))))))

13. Summer

Summer Well-Known Member

зранку нормальна погода, в обід дощ зв снігом, брр справжня грипозна погода...

• Подобається Подобається x 1
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

свинська...свинська погода))))))).....(бррррррррррррр,набридла та тяпа-ляпа)....

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

сунуть холоди , особливо коли буде -40. А з маленьким вітром , то і до -50 дотягне.

• Подобається Подобається x 1
  16. syavych

syavych копач

Цікаво у вас верхня межа температури скаче: 14-го -30С, 17-го 0 :)

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це має подути теплий вітер з півдня. "Чінок" називається. ...так його індіани місцеві називають.

18. Добре, що у нас таке буває рідко. Не люблю холод. :ireful1: А було щось подібне десь у 2006 році.

19. victorys

victorys позитивчик :)

Ну от вже майже половина грудня, а снігу так і не видно...Хоча заповідають вже морози. Дощова та сіра погода вже так надоїла..
    "Пойду, побегаю по лужам от счастья, что зима пришла!!!" :)))

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Видно - видно... В Стрию мінусова температура і сніг іде, невеликий, але йде... Ось!

а де твій аватар? :)