Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. Колись стала свідком розмви однієї пари.
    "You are a liar! You are the bigger liar than a weatherman!" - казала вона йому:haha:

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Погода... під пса.

Шквали і грози вже третій день. Повітря як в пралісі. В Празі закрили протиповеневі ворота, Влтава на першому рівні небезпеки.

Одра показала свій норов...

Для мене особисто це було щастям. Якраз збиралась купити будиночок в Єсеніку... Нема там зараз будиночків, котрі б не плавали...

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичайно, звичайно, раніше і вода мокрішою була:mocking:
    так гарно було вчора ввечері..погриміло, поблискало, пройшов гарний дощ, навіть прохолодно стало.Вночі можна було спати нормально, я навіть вікно закрила, бо трохи змерзла.
    А сьогодні вже знову сонце шкварить, духота....Хоч з хати не виходь:sad:

4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Незнаю як колись, бо я тут не так давно. Але нема тут життя без кондеціонерів:)))

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну кіко може падати львівський дощ? :sad: І як ото їхати на Купала і жити в палатці? :cry: Що за погода? Літо...(до холєри:pardon:) Капець. Тож вся палатка буде плавати...Брати зі собою весла чи шо? :scratch_one-s_head:

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Представил, палатку на площаде Рынок, из которой торчат весла. Это шо обряд львовский на Купала

• Подобається Подобається x 1
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та яка палатка на площі Ринок???:) Не то я мала на увазі.:pardon:
    Правда, Ви вгадали:good: - останнім часом дійсно на пл. Ринок стоїть 1 палатка і живуть там 2 студентів (він і вона:blush:), які протестують під стінами міської ради, що в них нема власного житла:ireful1: (як і в багатьох молодих людей - то вони так підкреслюють у своїй акції!) і відповідно їм нема де кохатись. :kiss3:І тому вони вирішили пожити певний час в палатці біля ратуші :crazy: (ну, поки літо:))) )

Пи.Си. А на Купала їдеться на фестиваль на Львівщині і так як то всьо відбувається на природі, то береться зі собою ПАЛАТКА!

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та в порівнянні з 80-90 то зимно. Шубку треба одягати. Навіть вітряка не тре не те що кондиціонера. :empathy:

Береться зі собою НАМЕТ! А в палатках жиють м... :ireful::ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

А яка температура повинна бути , щоб місто дозволило відкрутити Fire hydrant(и)?..... щоб діти в воді хлюпалися.
    Було при Вашій памяті таке в Н.Й.?
    Бо для мене ваших 78F (25C) вже починає бути горячо.
    Раз до сестри приїхав в серпні в гості ,вона тоді в Брукліні жила. То 4 ночі не міг заснути.Прохолодний душ помогав на годину часу....А температура тоді доходила майже до 103F(39С)+ вологість. I кондиціонер нічого майже не охолоджував , а тільки качав тепле повітря.
    Після тижневого гостювання в сестри виходжу я з літака в рідному Едмонтоні - а в нас прохолодний вітер , свіжо (може для кого аж занадто).Температура не більше 22С ....благодать.

10. victorys

victorys позитивчик :)

Добре, що я сьогодні на раллі додумалась окрім дощовика взяти ще футболку(бо їхала в блузі)..Несподівано для всіх вийшло сонце і світить до сих пір! Моментально прохолодна погода перетворилась у спеку, почала парувати та вся вода яка нападала з дощами впродовж кількох днів і зробилась сауна :8: Спасав лише легенький вітер...А сонце впродовж 3-х годин зробило своє - я згоріла трошки...вже вкотре того року :)))

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

На моїй пам'яті таке було але температури не пам'ятаю. Це літо не таке жарке:good:, нам вистачає одного кондиціонера, другий навіть не ставили.

12. Summer

Summer Well-Known Member

падає дощ, нарешті стало прохолодно...

13. Alias

Я тільки що з вулиці..Мало не зварилася і не підсмажилась..Ну й спека, просто жах!

14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Минулої ночі був буревій, нас тільки трошки зачепив сильним вітром і дощем, а в одному місці випало граду 10-15 смо_О, машинами розчищали, лід ще зранку лежав на траві, поломані дерева, побиті машини...

15. Киянин

Киянин Well-Known Member

А у Києві вчора був дощ

Давно такого не було :) Цікавий фоторепортаж є тут тут.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кажете у Києві були Дні Львова?

17. Alias

І у нас і у вас дощик..Хоч спека трохи спала.

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ай, мені літом нецікаво про погоду писати. Спека. Єдине, що дуже зле, останній гарний дощ падав 27 квітня, після того - суш. А я в бекярді навесні більше 70 кущів висадила. :cry: Полив включаю регулярно, але про рахунок за воду навіть боюся думати, там ТАКА сума буде, що огогого.... :suicide:

19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Люди, в нас була справжня злива!!!!! :dance::radist::dance2:

Лило як з відра дві години. УРА!!!! :dance2:

20. victorys

victorys позитивчик :)

як мало людині треба до щастя... трохи дощу...ну може трохи більше ніж трохи :)

а де твій аватар? :)