Колись стала свідком розмви однієї пари. "You are a liar! You are the bigger liar than a weatherman!" - казала вона йому
Погода... під пса. Шквали і грози вже третій день. Повітря як в пралісі. В Празі закрили протиповеневі ворота, Влтава на першому рівні небезпеки. Одра показала свій норов... Для мене особисто це було щастям. Якраз збиралась купити будиночок в Єсеніку... Нема там зараз будиночків, котрі б не плавали...
Звичайно, звичайно, раніше і вода мокрішою була так гарно було вчора ввечері..погриміло, поблискало, пройшов гарний дощ, навіть прохолодно стало.Вночі можна було спати нормально, я навіть вікно закрила, бо трохи змерзла. А сьогодні вже знову сонце шкварить, духота....Хоч з хати не виходь
Ну кіко може падати львівський дощ? І як ото їхати на Купала і жити в палатці? Що за погода? Літо...(до холєри) Капець. Тож вся палатка буде плавати...Брати зі собою весла чи шо?
Та яка палатка на площі Ринок??? Не то я мала на увазі. Правда, Ви вгадали - останнім часом дійсно на пл. Ринок стоїть 1 палатка і живуть там 2 студентів (він і вона), які протестують під стінами міської ради, що в них нема власного житла (як і в багатьох молодих людей - то вони так підкреслюють у своїй акції!) і відповідно їм нема де кохатись. :kiss3:І тому вони вирішили пожити певний час в палатці біля ратуші (ну, поки літо ) Пи.Си. А на Купала їдеться на фестиваль на Львівщині і так як то всьо відбувається на природі, то береться зі собою ПАЛАТКА!
Та в порівнянні з 80-90 то зимно. Шубку треба одягати. Навіть вітряка не тре не те що кондиціонера. :empathy: Береться зі собою НАМЕТ! А в палатках жиють м... :ireful:
А яка температура повинна бути , щоб місто дозволило відкрутити Fire hydrant(и)?..... щоб діти в воді хлюпалися. Було при Вашій памяті таке в Н.Й.? Бо для мене ваших 78F (25C) вже починає бути горячо. Раз до сестри приїхав в серпні в гості ,вона тоді в Брукліні жила. То 4 ночі не міг заснути.Прохолодний душ помогав на годину часу....А температура тоді доходила майже до 103F(39С)+ вологість. I кондиціонер нічого майже не охолоджував , а тільки качав тепле повітря. Після тижневого гостювання в сестри виходжу я з літака в рідному Едмонтоні - а в нас прохолодний вітер , свіжо (може для кого аж занадто).Температура не більше 22С ....благодать.
Добре, що я сьогодні на раллі додумалась окрім дощовика взяти ще футболку(бо їхала в блузі)..Несподівано для всіх вийшло сонце і світить до сих пір! Моментально прохолодна погода перетворилась у спеку, почала парувати та вся вода яка нападала з дощами впродовж кількох днів і зробилась сауна :8: Спасав лише легенький вітер...А сонце впродовж 3-х годин зробило своє - я згоріла трошки...вже вкотре того року
На моїй пам'яті таке було але температури не пам'ятаю. Це літо не таке жарке, нам вистачає одного кондиціонера, другий навіть не ставили.
Минулої ночі був буревій, нас тільки трошки зачепив сильним вітром і дощем, а в одному місці випало граду 10-15 см, машинами розчищали, лід ще зранку лежав на траві, поломані дерева, побиті машини...
Ай, мені літом нецікаво про погоду писати. Спека. Єдине, що дуже зле, останній гарний дощ падав 27 квітня, після того - суш. А я в бекярді навесні більше 70 кущів висадила. Полив включаю регулярно, але про рахунок за воду навіть боюся думати, там ТАКА сума буде, що огогого....
Люди, в нас була справжня злива!!!!! :dance::radist::dance2: Лило як з відра дві години. УРА!!!! :dance2: