Мені наша цьогорічна погода подобається, така собі львівська погода Най буде така ніж та парнота ,я її не переношу
А нас сьогодні був град.. І на мене напала така ностальгія за Львовом.. Я тут раніше не бачила граду.. В кімнаті були заслонені вікна.. Почула град, пішла до вікна і якось на мить забулась і подумала, що от зараз відслоню вікно, а там буде видно садочок, шостий будинок, роздовбану до ям дорогу біля мого під'їзду на Науковій.. Це була мить, яка розтанула, коли побачила за вікном сарай, розкопану вулицю, трамвай.. І стало якось так сумно сумно.. Коли дощить, однозначно не можна відслонювати вікна. Це сумно.
В Донецке вчера тоже был град и дождь. И вообще всю Украину заливает. Не дай бог опять наводнение будет. А эти сцуки-чиновники, вместо того чтобы дамбы строить, лодки селянам подарили
не всю У нас вже давно не було дощів.Зараз тепло, сонячно і вітерець трохи прохолодний.мабуть дме з тих країв де йдуть дощі.
Нещодавно ми в Дніпрі проводили всеукраїнський круглий стіл, то гості зі Львова, Тернополя, Луцька і Франківська, трохи приголомшені температурою +35°С, висловили припущення, що взимку у нас мусить бути дуже зимно, на компенсацію від спекотного літа. Ні, то навіть не припущення, а щире переконання. Склавши звіт за круглий стіл, на дозвіллі збецав ось таку табличку, середньомісячна температура звідси: *Жовтим позначене календарне / кліматичне літо (t≥15°С), блакитним - зима (t≤0°С), зеленим - перехідні сезони. **Червень 2009-го за 15 днів. Вирішив порівняти Дніпро і Львів. Для сміху я взяв Прагу (помірний помірно-континентальний клімат), Гельсінкі (морський субарктичний) і Істанбул (середземноморський субтропічний). Як з'ясувалося, в Дніпрі не так вже й зимно, а Львів і Прага взагалі ніяк в кліматі не різняться.
а ми повставали ні світ ні зоря, на раллі збираємось, а небо сіре-сіре...минулого року спека була неможлива. Так от взяла я свій жовтий дощовик і зелені гумаки з крокодилами про всяк випадок Як буде падати дощ, то мене в такому наряді з далека видно буде
А у нас страшна спека, лист с тополей опадает, ночью +29 град. Родичи с Москвы звонят, жалуются, шо замерзают +14
В нас теж сауна +29, сонця нема,a тільки парнота. Але тепер така злива: з громом, блискавками і градом