В мене сьогодні весь день сонечко світило от я і провела майже весь день на подвірї у футболці на короткий рукав, підлила і "підстригла" пару кущиків, прополола грядочку, намазала тваринок рідиною від блох та кліщів і ще зробила декілька, на мою думку, корисних речей А зараз дивлюсь - руки почервоніли і починають трішки попікувати...мабуть таки загоріла...
Може до вас він і заходить, але я дивилась прпогноз на Львів - тепло! Правда 25 маленький дощик обіцяють...
А у нас якось дивно. В ночі невеликий приморозок, а в день так тепленько і безвітрянно, що на короткий рукав ходжу і так вже 4 дні. Сьогодні знову трохи загоріла ,як так далі буде, то у травні буду як з моря Та ніби спеціально на сонці не лежала, ходила, щось робила, а воно так добре взяло. Сижу, смарую кремом...
Нарешті і в Москві весна ,дочекалісь. Як там у грекiв . Деметра зустріла свою доню Персефону, що щасливо повернулася з того світу,земля розцвіла бджілки- метелки, зараз товсті корови і молоді тьолки гуляти вийдуть, травневе мачко буде , мур-мур.
Вночі гроза була. Блискавки били з частотою 3-7 секунд, гриміли громи без перерви. Просто дискотека зі світомузикою. Добре шо граду не було.
Сонечко світить через "марлечку". вітерець, схоще, що скоро піде дощ.ще й голова болить, вона у мене барометром працює
В мене така ж реакція!! :radist: Таке чудове повітря!! :girl_claping: Вже десь з місяць, а може й більше дощу не було. Купила вазонок і підливала, але все одно засихав чомусь. А сьогодні після кількох годин по дощу віджив!! :radist: Це ж треба - йому просто бракувало чистого повітря
Ну все, понеслось...починає блискати та гриміти... як не було дощу то не було, а як почався то все відразу