Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

....хіба недобре в маршрутках - жара

• Подобається Подобається x 4
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

100%! А як маршрутки повні - повнісінькі, то взагалі капець, ше й кожен об тебе тулиться, аж нема чим дихати...:bad:

• Подобається Подобається x 1
  3. syavych

syavych копач

А ровЕри нашо придумали? :)

4. оригіналка

Ото уявіть собі, їду я на ровері з рогатки до академії, припарковую його... Ви шо хочете, шоб з мене від рогатки до Пасічної сміялися!?:)))

Ше покататись просто так, для занЯтій спортом розумію, а на навчання... якось...

• Подобається Подобається x 3
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Натко...а я от в коледж на велосипеді їздила....а потім на скутері...не повірите-ніхто не сміявся:)

• Подобається Подобається x 5
  6. оригіналка

А де паркувала ровер?
    Не повірите - а мені стидно...:crazy:
    А навіть якби й їздила, то біля академії він би довго не простояв, вкрали б... А скутер - то файно!:good:

7. Mavpysuk

В дворі коледжу:)

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Маленька ше... :tongue: ;)
    Ще пару років і зрозумієте, що зі себе теж треба вміти сміятися. :)))

А в нас он така смішна погода. :cry:
    Учора почав падати сніг. У Торонто випало 10 см і був морозний дощ, школи закрили, автобуси не їздили. У нас ніц не закривали, але нині тільки рано сталося 12 аварій в місті, притому одна дуже серйозна: аж 8 машин зіткнулося. На щастя ніхто не постраждав. В іншій аварії лише дві машини зіткнулося, але там чоловік серйозно покалічений. :cry: А вчора автобус збив на перехресті чоловіка. :sad: І от купа такого через той сніг. І їхати неможливо, всі повзуть як черепахи з того переляку... А через різкий перепад температури в нас всі кобіти в офісі захворіли. Чомусь лише кобіти. Сидимо, чай п'ємо й таблетки ковтаємо. :cry:
    Отака от весна в нас. :sad:

• Подобається Подобається x 6
  9. оригіналка

Та то залежить від того, з чого саме сміятися, а також від певної ситуації!;)

В нас ТЕПЛОООО, дехто вже в літньому ходить !!!!!

10. illia

illia Well-Known Member

... емоції від цього явища ні з чим не порівняти :man_in_love:

11. Liliyah Romanova

Та ні, насправді проблема не в вас. Це суспільна свідомість не доросла ще до поваги тих, хто дбає про довкілля й власне здоров'я. У Львові це буде смішно, більше того, навіть буде зі сторони водіїв зневага, притому відверта, а тут - це поважають. У Квебеку навіть знаки є відповідні: "ділимося дорогою" і коло зображене - половинка колеса машини, а половинка роверового.

Тут навіть є ті, хто взимку на роверах їздить. Хоча на таке я би в житті не зважилася. Ще й по Оттавських снігах. От нині жодного ровериста ще не бачила, так сніжить. Але якщо менше роверистів через таку погоду, то зразу більше машин і відповідно аварій. :)

Замерзаю я тут наніц. :wacko:

Перепрошую за напівоффтоп.

• Подобається Подобається x 3
  12. bora

bora Well-Known Member

Троха не так. Зневага є, бо типово власники роверів не знають ПДР, виходить на дорозі безлад. Біда в тому, що не вчать такому ніде (не знаю як тепер в школах, раніше я ПДР не знала тому просто ровер відвезла в село, бо не знала як тут їздити). А спортсменів бачу вже часто. Оцінюю по собі - але ними швидше захоплюються.
    Маю купу знайомих, які вже спортивні ровери покупляли (з тих що мають авто), тому незабаром думаю саме знаючих правила побільшає (модно стало), а значить і суспільна думка переважить в інший бік.

13. Liliyah Romanova

Якщо зараз так, то вже добре. Це дуже хороша мода. Бо раніше на лф були відгуки роверистів цілковито протилежні. Коли мало не навмисне збивали чи гальмували перед роверистом, притому власне професійним.
    А правила там не такі складні. Тільки важко уявити, що у нас всі будуть їздити в шоломах, як тут. Це тут обов'язкове правило. Їдеш дорогою, маєш мати на голові відповідний убір.

• Подобається Подобається x 5
  14. Mavpysuk

От в Угорщині (що мені дуже сподобалося) є спеціально відведена частина для велосипедитів..на якій теж є світлофори...велосипедисти не заважають автомобілістам і навпаки...

• Подобається Подобається x 7
  15. Summer

Summer Well-Known Member

дощ... падає цілий день і певно цілу ніч буде.... похолодало

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

трохи похолодало, вітер, але сонячно

17. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Львів -то справжнісінькій сечовий міхур України.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову дощ?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас кілька днів було тепло, зараз знову похолодало.. Планую на літо купувати ровер, але от виявилось, що тут не можна по тротуарах їздити :sad:. А по дорозі я страх як боюсь.. Велосипедних доріжок мало, тільки на великих вулицях.. Хоч тут і толерантні водії і дуууже рідко збивають роверистів, але все одно страшно. А так хочеться спакувати канапки і кудись податись на пікнік.. Погода аж кличе! :)

• Подобається Подобається x 2
  20. Зранку було тепло, потім так похолодало, вітер подув - бррр!

а де твій аватар? :)