НАРЕШТІ! Обіцяють до кінця тижня весну більше ніж 10 тепла та без опадів. А якщо не буде цього - видалю з обраного ссилку на сайт з погодою... За брехню
а я рада що така погода...то трохи егоїстично...але....в мене просто сесія...якби було сонечко то я точно б не відвідувала тих пар...а так чесно ходитимо на всі заняття
Сьогодні такий сонячний день був.Ві нічного сніку і згадки не залишилось, тільки дерева вкриті краплями наче намистом кришталевим. А зараз таким морозом тягне, небо на сході аж чорне. а на заході таке ясне. синє.. мабуть знову піде сніг...
Боюсь налякати форумчан, але... 22.03 тобто минулої неділі, був Великдень у когось там. Старі люди казали: якщо в цей день нема морозу - то сніг і в червні випасти може. Якби це почула 5-7 років тому може б і не повірила, але зара.....природа така непередбачувана стала, що і синоптики помиляються
Посмотрел по Яндексу погоду во Львове и офигел от восторга. Почти лето, не то что наши 0...+2 и снег с дождем. Планируйте форумивку, выздоровлю - приеду )
Нарешті дочекались тепла!!!Така краса на вулиці,що не хочеться й до хати заходити:ранні квіточки зацвіли-пахнууууууууууууть,ну просто чарівно;всіляки мушки-мурашки-бджілки-комарики нарешті літають/повзають собі такі раді-щасливі;малеча вже "розбомбила" старі пісочниці;ну й дівчатка,звичайно,обновили гардероб на коротший-ВЕСНА!!!