...і знову зайшло) Дивна погода.Сонце, вітер, тепло....і сиплеться мілкий, мілкий сніжок.Ніяк зима не хоче йти від нас.
В Києві також мокрий сніг, аде за тиждень буде і у Львові і у Києві весна А поки за кавою переждемо останій подих зими
Коли та біла кака перестане валити з неба? Агов! Зима! Тобі давно пора бігти в іншу сторону... Досить! Ми хочемо сонечка, бруньок і співу пташок!
і я з надією зробила те саме, а толку?? сьогодні знов зимове взуття потрібно брати... Погода мерзенна, так не хочеться з дому вилазити
ну не можу я вже з тою погодою...вже свій весняний гардеробчик почала носити...а тут знову...дублянка, чоботи...
дубленка? вот у нас крайности тоже) одна дамочка идет в шубке, другая в курточке весенней) а темпа я уже сказала, какая
львів"яни, як вдягатись? цікавить верх(куртка зимова чи підійде демісезонна?). про те, що під ногами мокро - вже мені розповіли.
в нас тут слякоть по кісточки, моросить постійно мокрий сніг, температура +3, я б радив в одесу чи у крим ))) беріть щось водонепроникне.. кажуть така погода ще й наступного тижня буде
Дякую! тільки я Львів не проміняю ні на Крим, ані на Одесу отже, водонепроникне - це ясно. значить,можна і демісезонне. раз +3...