мілкий сніжок вітром поздувало під бордюри, морозець..холодно, вітряно,противно...і сонця вже немає.А вночі я бачила зорі!...давно їх не було видно ...небо було весь час захмарене.
У нас теж снігу намело Завтра друзі запросили на так званий KULIG, що здається на україньську переводится як "санний потяг" (так online-словник перевів ) Короче кажучи буде кінь, сані та файна забава! :radist:
вау, але нині снігу намело , зранку така погода суха була, а потім нічого не видно, все мете і мете мокрий сніг, весною
А я десь в неті бачила, що у Львові має бути потепління з вівторка... Сподіваюся, що так і буде. Так уже сніг набрид.
...тааак, гарну зиму тої весни маєм... Вчора гарна весьняна погода, а сьогодні і до нас снігопад дойшов Прокинулась, дивлюсь сонечко в вікно світить, встала, підійшла до вікна і очам не повірила - снігу 10 сантиметрів впало за ніч От, думаю, "зі святом"
а я нині із справжньої весни приїхала!Там так тепло, сонячно, пташки співають, травичка зелененька +15....так файно...А зі Львова ммс прийшла...сніг...