А у нас сонечка немає.Все таке сіре. сіре...і небо, і будинки. і дерева, і люди якісь теж сірі...і настрій в мене сірий. О , знову дощ пустився...
У нас так само. Я навіть зразу і не зрозуміла, що це дощ, бо вже відвикла від нього. Останнього разу був десь 2 місяці тому.. І от маємо - болото, калабані.. Чоловіка машина обтраскала з ніг до голови, болото аж за шиворіт попало!
Дивлюсь прогноз погоди по ТБ. Журналістка веде інтерв'ю з гір, вся закутана - шапка, зверху - капішон, замотана шаликом.. І так радісно повідомляє "Сьогодні - останній день такої теплої погоди, від завтра знову буде холодно і зима". Подумалось - і з чого тут тішитись? Хочу на лижі, мабуть вже не вийде цього року. Простіше було б пережити цей факт, якби настала вже весна..
Ті, на які рік чекаю.. Єдина сатисфакція - переглядати на ютубі аматорські відео лижників.. Ех.. (а ровер я цього року таки куплю, або як мінімум колесика для своїх роликів, які у Львові валяються )
Нині справді гидота. Їду на роботу і думаю: як то добре, сухо і тепло, а люди йдуть, мезнуть, і мокнуть. Машина - то супер, шкода, що дороге задоволення. По радіо казали - штормове попередження, налипання мокрого снігу, пориви вітру до 25м/с, дощі, зливи, і т.д. Справді гидота
у нас цілу добу лив дощ, а зараз не краще -гидота справжнісінька..Туман, сиро, ще й дощ зривається знову..
Як в калюжу дивились! Ще з вечора роздмухався вітер, а перед ранком ще й дощ пішов. І зараз така кака на дворі, фє!:girl_sad:
І штормове попередження, особливо в гірських районах. Заливає помаленьку Україну-повсюду дощі. Цілий тиждень
ой погода просто жах, зранку дощ зі снігом бррр, потім просто моросило... кажуть ще 2-3 дні таке буде