Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В нас -21 але з поривами вiтру кажуть що вiдчуватиметься як -32. Я цiхо сиджу в офiсi, i нiгде на обiд не рипаюсь.

А, i ще у нас десь метр снiгу лежить...

• Подобається Подобається x 8
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас -27, але через вітер відчувається як всі -37.
    Учора трошки походила по дворі, то це жах... Дихати неможливо.

Дякую!!
    Нам ще пару днів це пережити... Мріяли про ковзани назавтра, але хто в такий мороз на ковзани вибирається. Хіба для того, аби стати частиною каналу. :)))

Останнє редагування: 15 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

+1, дощ... сніг перетворився на якусь кашицу... бррр...

4. Liliyah Romanova

О, я завжди кажу, що єдиним плюсом снігу й морозу є відсутність дощу. :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Радійте, що не москалі вам газ подають....

• Подобається Подобається x 5
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А от мій збирається в ліс по дрова..газ погано горить, опалення пічне...
    гггг, Нєкрасов згадався:))"Откуда дровишки..."

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У мене в квартирі дихати нема чим, +26 +28... вікно ледь відкрите, щоб хоч якесь повітря було

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

У нас все на електриці, миху. Нам файно. ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а дорогА та лєтрика?

10. Liliyah Romanova

Не маю найменшого уявлення. У нас ціна за воду й електрику входить в ціну оплати за помешкання.

• Подобається Подобається x 1
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Он в нас не москаль нам газ подає, і шо з того. Тримаємо в хаті не більше +18 по цельсію, бо ітак за місяць набігає 400 дольців, як пити дати. А у мене на рахунку лишилось 10 долларів, і з чого я їм той газ оплачу? А попробуй не заплати - відключать і ґаблик, ніхто навіть не буде питатись яка у мене політична ситуація в хаті.

А на дворі в нас сьогодні була гарна погода. Падав сніжок. Дітям школу відмінили і потепліло, з -19 до -10. A на ютро маємо мати -21.

• Подобається Подобається x 6
  12. mavka

mavka Well-Known Member

і в нас мороз -20, повно снігу - іскриться ввечері в світлі ліхтарів діямантово...
    поблема в тому, що на гайвеях посипають сіллю, а при морозі такому сильному сіль не діє. от тому й катастрофа, й вбудований в мою машину засіб ради собі під високу гору не дає, коли під колесами суцільний блискучий лід.....адже сіль розчиняє сніг, перетворює на воду, яка тут же й замерзає.
    сьогодні частина гайвеїв взагалі була закрита - зате працюють підйомники! правда, на лещатах теж особливо в такий мороз не поганяєш без гарячої Ізабелли.. ;)

13. Liliyah Romanova

В Оттаві сьогодні через 'black ice' (цікаво, як це українською буде? коли ожеледиця, але не видно, що лід, виглядає ніби звичайний асфальт) сталося 200 аварій по місту, а ще купа машин провела кілька годин у ровах...
    Ми й самі ледь в аварію не потрапили, коли машина перед нами почала гальмувати, а наша пішла зиґзаґами... :8: Але якщо Роман дав собі раду з керуванням, то купа машин нині поцьомалися саме через те, що гальмувати було неможливо...

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Точно пригадалось, в таку погоду свої вдома сидять, телевізор дивляться.:)))
    Андрій мене не випускає з хати в таку погоду. Каже ней воно все там валиться але ти нам ще потрібна. Ну певно:mocking:

Се десь приблизно, ось так їздити. Я б напевне вмерла в тій машині.

[youtube]PNlQXHoQ6kc[/youtube]

Останнє редагування: 16 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Кожний раз коли на вулицi така погода i я розказую про це чоловiковi, що машину понесло, чи що я мало не в'їхала комусь в зад, чи я робила трюки щоб вписатись в наш поворот, той завертає очi i каже що я поганий водiй...
    Той факт що по новинах показують 20 машин в ровах i на обочинах i переважно з них є водiї чоловiки - то це не рахується.
    Не буду йому жалiтись взагалi ...

В нас сьогоднi -26Ц I сонячно :)

16. Liliyah Romanova

У нас потепліло. :))) :))) :)))
    Тепер -30, а при вітрі -36. :haha:
    Завтра має нарешті бути -21. Це ж треба дожити до радості, що -21. :8:

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо я колись надумаю емігрувати, то це явно буде не Канада. :mocking: Страшенно холоду боюсь.

18. Summer

Summer Well-Known Member

погода ніяка, ляпатоха, вода, мокрий сніг....

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

...а в нас сьогодні було +6С , а завтра і після завтра має бути +11(!) і це все в Цельсіях.
    Холодні вітри з Заходу подули на Схід.
    Переважно в такий час (Йордан) тут стоять сильні морози, ... а цього року навпаки.
    ... з 13 грудня по 14 січня в нас стовбчит термометра не піднімався вище -20С, навіть був рекорд - 46С(!).
    Сьогодні вертався з роботи виключив в авті пєц і відкрив люк.....
    А в неділю , якщо буде така погода , як обіцяють то на 2й Святий Вечір зробимо рибу на BBQ...

...ну і надурно ...Канада сама краща країна на світі (Україна , звичайно поза конкурсом).:good:

Не любите холоду - Бритійська Колумбія -Вікторія , Ванкувер , прошу дуже!....
    Тихий океан , мягка дощова зима , фікуси - які Ви бачили в горшках , як вазонки , там - дерева в парку.
    ...цього року там теж випав сніг...

Останнє редагування: 17 січ 2009
  20. сестричка

сестричка Well-Known Member

Ось така погода і температура 0 +1

а де твій аватар? :)