В нас -21 але з поривами вiтру кажуть що вiдчуватиметься як -32. Я цiхо сиджу в офiсi, i нiгде на обiд не рипаюсь. А, i ще у нас десь метр снiгу лежить...
У нас -27, але через вітер відчувається як всі -37. Учора трошки походила по дворі, то це жах... Дихати неможливо. Дякую!! Нам ще пару днів це пережити... Мріяли про ковзани назавтра, але хто в такий мороз на ковзани вибирається. Хіба для того, аби стати частиною каналу.
А от мій збирається в ліс по дрова..газ погано горить, опалення пічне... гггг, Нєкрасов згадався)"Откуда дровишки..."
Он в нас не москаль нам газ подає, і шо з того. Тримаємо в хаті не більше +18 по цельсію, бо ітак за місяць набігає 400 дольців, як пити дати. А у мене на рахунку лишилось 10 долларів, і з чого я їм той газ оплачу? А попробуй не заплати - відключать і ґаблик, ніхто навіть не буде питатись яка у мене політична ситуація в хаті. А на дворі в нас сьогодні була гарна погода. Падав сніжок. Дітям школу відмінили і потепліло, з -19 до -10. A на ютро маємо мати -21.
і в нас мороз -20, повно снігу - іскриться ввечері в світлі ліхтарів діямантово... поблема в тому, що на гайвеях посипають сіллю, а при морозі такому сильному сіль не діє. от тому й катастрофа, й вбудований в мою машину засіб ради собі під високу гору не дає, коли під колесами суцільний блискучий лід.....адже сіль розчиняє сніг, перетворює на воду, яка тут же й замерзає. сьогодні частина гайвеїв взагалі була закрита - зате працюють підйомники! правда, на лещатах теж особливо в такий мороз не поганяєш без гарячої Ізабелли..
В Оттаві сьогодні через 'black ice' (цікаво, як це українською буде? коли ожеледиця, але не видно, що лід, виглядає ніби звичайний асфальт) сталося 200 аварій по місту, а ще купа машин провела кілька годин у ровах... Ми й самі ледь в аварію не потрапили, коли машина перед нами почала гальмувати, а наша пішла зиґзаґами... :8: Але якщо Роман дав собі раду з керуванням, то купа машин нині поцьомалися саме через те, що гальмувати було неможливо...
Точно пригадалось, в таку погоду свої вдома сидять, телевізор дивляться. Андрій мене не випускає з хати в таку погоду. Каже ней воно все там валиться але ти нам ще потрібна. Ну певно Се десь приблизно, ось так їздити. Я б напевне вмерла в тій машині. [youtube]PNlQXHoQ6kc[/youtube]
Кожний раз коли на вулицi така погода i я розказую про це чоловiковi, що машину понесло, чи що я мало не в'їхала комусь в зад, чи я робила трюки щоб вписатись в наш поворот, той завертає очi i каже що я поганий водiй... Той факт що по новинах показують 20 машин в ровах i на обочинах i переважно з них є водiї чоловiки - то це не рахується. Не буду йому жалiтись взагалi ... В нас сьогоднi -26Ц I сонячно
У нас потепліло. Тепер -30, а при вітрі -36. Завтра має нарешті бути -21. Це ж треба дожити до радості, що -21. :8:
...а в нас сьогодні було +6С , а завтра і після завтра має бути +11(!) і це все в Цельсіях. Холодні вітри з Заходу подули на Схід. Переважно в такий час (Йордан) тут стоять сильні морози, ... а цього року навпаки. ... з 13 грудня по 14 січня в нас стовбчит термометра не піднімався вище -20С, навіть був рекорд - 46С(!). Сьогодні вертався з роботи виключив в авті пєц і відкрив люк..... А в неділю , якщо буде така погода , як обіцяють то на 2й Святий Вечір зробимо рибу на BBQ... ...ну і надурно ...Канада сама краща країна на світі (Україна , звичайно поза конкурсом). Не любите холоду - Бритійська Колумбія -Вікторія , Ванкувер , прошу дуже!.... Тихий океан , мягка дощова зима , фікуси - які Ви бачили в горшках , як вазонки , там - дерева в парку. ...цього року там теж випав сніг...