Оце і є наше слово. Моя бабця так смішно завжди казала, що "ой, вважай, бо напарю по срачині"... А в нас учора намело снігу сантиметрів зо 30-40, такий жах! Машини не встигали дороги чистити, їхати було тяжко. Купа машин в кюветах, нині також... А назавтра знову сніг обіцяють. Красива зима, але ж людям на роботу треба, до школи. Добре, що свята йдуть...
У нас сьогодні мало не казка про 12 місяців - вранці погода, десь як на початок квітня (тільки квіти не цвіли), потім сніг з вітром, така собі маленька завірюха, а тепер дощ.
А в нас в зворотньому порядку - дощ, сніг з вітром, а потім сонце виглянуло, небо майже безхмарне, тепло, біля трамвайних колій поміж зеленої травички виглядають ромашки
Як це не буде? Обов"язково буде! Ось я приїду і почнеться зима Дощ закінчився і тепер сяє сонце на все місто.Просто весна!
дддддддддддддддддддддддддд це не помилка... це цокотіння зубів... нам на ранок пророкували -30, але зараз у нас -39. це все вітер. кажуть, якби не він, температура би була -26. а так, на кожній станції чітко й підкреслено вимовляють, що в нас сьогодні -39!!! і крім того, моя програма, що показує прогноз погоди, червоними великими літерами кричить: "попередження: холодний вітер".
А у нас розтопилися останні шматки брудного снігу.Знову сіро, голо...Обіцяють дощ.Противна сира погода з вітром, під ногами хлюпає брудна жижа...
Щойно почула прогноз погоди. Оттава мерзне. Зразу на думку спало, як-то там наша Ліля з родиною. Бросила кухню і до компа. Лілю, держіться! Ми на вас звідси теплим повітрям дихатимемо, в нас відлига, сіро і похмуро.