В мене джип але чоловік поміняв мені колеса: хромові диски, низька резина, з "рідними" колесами я ніколи проблем не малаВід американців треба триматись подальше, вони ж зовсім не думають. Я теж маю досвід водіння у Львові, тому і поїхала вчора: а я що, не з Укpаїни? А завтра продовження снігопаду буде !
А у нас продовження ожеледиці.Добре, що у моєму місті комунальщики добре працюють і все посипано пысочком зранечку та й впродовж дня підсипають
Що не кажіть, а наше слово гарніше. У нас теж ожеледиця була, але мої чоботи мають ґумові підошви. Тримаються дороги. Нас тут теж лякають снігопадами. Найгірше, що якраз на свят-вечір має замітати також, а нам до Кінґстона їхати 2 години. А потім ще назад... І як ми то перебудемо? Не хочу без свят-вечора лишитись.
Ви що, всі троє не в тому самому Львові живете? А в нас метеееееееееее!!!!!!!!!!! Сипе снігом, крутить ним. Всі синоніми зимові згадалися: заметіль, завірюха, хурделиця, пороша. Ще такої зими я за 16 років тут не бачила. І місцеві американці теж не пригадують. Так що свою львівську грудневу зиму шукайте в нас.
Пркинулвсь , до вікна...а там...все біле.У нас сніг випав! Геть все перевернулось в цьому світі.У нас на півдні мороз і сніг, а у вас немає.
Ось і в нас вночі випав перший сніжок. Ото діти довго йтимуть до школи! А я вже очікую на дощь, ну не було ще жодного разу щоб без ковзанки.
А у мене за вікном все тане.З даху капає на підвіконня, летять до низу шматки льоду...і сліпуче сонце б"є в очі...Ось і вся зима
Да, паскудна в нас зима. Вчора, вперше за зиму, випало десь 2мм снігу, нє, швидше сніжного пороху. За ніч, при -3, він десь дівся. Весь. Закони природи проти нас ...
А шо дЄлать? Напевне, треба рихтуватися до нового клімату! Дивишся за пару років в нас будуть субтропіки?