Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. У нас вчера был ТАКОЙ жопопад! Еле доплыла до универа. Сегодня хоть не так.

2. Daisy

Daisy Well-Known Member

В мене джип але чоловік поміняв мені колеса: хромові диски, низька резина:), з "рідними" колесами я ніколи проблем не мала:good:Від американців треба триматись подальше, вони ж зовсім не думають:crazy:. Я теж маю досвід водіння у Львові, тому і поїхала вчора: а я що, не з Укpаїни?;)
    А завтра продовження снігопаду буде !:tongue:

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас продовження ожеледиці.Добре, що у моєму місті комунальщики добре працюють і все посипано пысочком зранечку та й впродовж дня підсипають

• Подобається Подобається x 3
  4. Ага. А я искренне удивляюсь, как вчера умудрилась ни разу не упасть.

• Подобається Подобається x 2
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Що не кажіть, а наше слово гарніше. :haha:
    У нас теж ожеледиця була, але мої чоботи мають ґумові підошви. Тримаються дороги. :)))
    Нас тут теж лякають снігопадами. Найгірше, що якраз на свят-вечір має замітати також, а нам до Кінґстона їхати 2 години. :sad: А потім ще назад... І як ми то перебудемо? Не хочу без свят-вечора лишитись. :cry:

• Подобається Подобається x 5
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви що, всі троє не в тому самому Львові живете?о_О

А в нас метеееееееееее!!!!!!!!!!! :crazy: Сипе снігом, крутить ним. Всі синоніми зимові згадалися: заметіль, завірюха, хурделиця, пороша. Ще такої зими я за 16 років тут не бачила. І місцеві американці теж не пригадують. Так що свою львівську грудневу зиму шукайте в нас. :)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Какое именно?
    У нас так в шутку говорят. А ещё с**копад! ;)

8. Summer

Summer Well-Known Member

вночі сніг падав, а зранку у вікно, а там знову мокро.....а снігу не має ....

9. Alias

Пркинулвсь , до вікна...а там...все біле.У нас сніг випав! Геть все перевернулось в цьому світі.У нас на півдні мороз і сніг, а у вас немає.:)

• Подобається Подобається x 7
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас болото, хляпа, мокрий сніг, вітер. На щастя, нікуди не треба ходити..

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у різних районах.

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ми виходить в одному....бо сніг був і у Вас і у нас...:)

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

І в нас хляпа:sad:, а казали що цілий день буде сніг, він був тільки зранку, такий гарний лапатий...:)

• Подобається Подобається x 1
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

А в нас ще нема. Ще досі мете і мете. Тільки в хаті сидіти. Хляпу обіцяють на саме Різдво. :)

15. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ось і в нас вночі випав перший сніжок:good:. Ото діти довго йтимуть до школи:crazy:! А я вже очікую на дощь, ну не було ще жодного разу щоб без ковзанки.о_О

16. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

А у мене за вікном таке... о_О ну таке..... о_О УРРРРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
    Сніг падає!!!!!!!!!!!!
    :yahoo:

17. Alias

А у мене за вікном все тане.З даху капає на підвіконня, летять до низу шматки льоду...і сліпуче сонце б"є в очі...Ось і вся зима:)

18. Городецький

Городецький Well-Known Member

Да, паскудна в нас зима. Вчора, вперше за зиму, випало десь 2мм снігу, нє, швидше сніжного пороху. За ніч, при -3, він десь дівся. Весь. Закони природи проти нас ...

19. m@rmon

m@rmon миється в бані

А шо дЄлать? Напевне, треба рихтуватися до нового клімату! Дивишся за пару років в нас будуть субтропіки?

20. Daisy

Daisy Well-Known Member

Олю, показували в новинах як вас там замітаєо_О, то наша зима просто як теплі краї виглядає:).

а де твій аватар? :)