Е, то Ви не знаєте що таке добре..... Тойво , за кілька днів потепліє до -10C і можна буде побачити варятів в шортах і в пухових куртках. А високо в горах Canadian Rockies , там ще зимніше.Ялинка такого розміру , яку Bи ставите тепер на Крістмас має 600-650 років. Не росте бідна від холоду. Температура в зимі там десь коло -50С. Во як свіжо! Якраз щоб в топіках і в вєтнамках ходити.
А у нас зима і сьогодні, і завтра, і після завтра... Завтра по обіді снігопад, у неділю снігопад, у середу снігопад... Чую, що цеї зими точно поб'ємо рекорд Оттавських снігів за останнє століття.
Сьогодні тато цілий день бігає на автовокзал, треба передати ліки на херсонщину родичу.У нього прооперовано серце і якщо він не буде їх приймати, то йому капець.А автобуси не ходять...ожеледиця.закрили трасу.
такого як сьогодні я на своїй пам"яті в Києві ще не мала. не просто ожеледиця - таке відчуття, що вночі хтось все в ковзанку залив - рівно-рівнесенько - геть усе в кризі - і трава, і земля,і асфальт. певно, воду ту, що в людей повідключали по хатах, вилили вночі по всьому Києву...
Це дрібниці в порівняння з тим Льодовим періодом який я пам"ятаю був в 2001 році, здається.Ото було! Дерева ломались від вагою льоду
розбудивсі... пішов... клікнув за білочку.... прийшов на роботу....клікнув за білочку.... пішов на обід, прийшов..... клікнув за білочку.... прийшов додому клікнув.... звичайний день.....
А погода ну зовсім не святкова-дощ,мряка,сирість..а так хочеться морозця,сніжку..з синочком на саночках(подарком від Миколайчика) в парк поїхати,а не вхаті по ковроліні з кімнати в кімнату його возити
Як нам обіцяли зиму- так маємо зиму і таку, що за весь час: нє щоб потрошки той сніг падав, то весь зразу впав. Казали в новинах: сидіть вдома, нікуди не рипайтесь по- можливості... А я поїхала на роботу, туда 20хвилин -снігу ще не було, а назад майже дві години. Як той народ їздить, а щоб їх...( клясти не хочу), на літній резині воно газує, машину крутить..., хоч саму теж розвернуло і чуть непоцілувала зад Bольво але пронесло, і шо з того, що чотири колеса ведучі Ех! Маєм зиму !!!!!!!!!!!
А машина легка, чи джип? Бо мене, слава Богу, якось не крутить на 4х4. Але боюся американів, що до їзди по снігу не звиклі. Я то їздила зими ще у Львові на "вісімці" свого часу, так що страху не маю. А в нас нині передавали, що у наступні дві доби прибуде до нас сильний вітер з океану. От чого всі найбільше бояться! Бо сніг снігом, а от лишитися на Різдво без тепла і світла через порвані проводи зовсім не хочеться.