Погода

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Мих, 19 гру 2006.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вчора вдень було +19, сьогодні вдень+4, а ввечері 0 і падає лапатий сніг:)

• Подобається Подобається x 4
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

А в нас вчора було -30 сьогодні -17 то як вийшов на вулицю і шапки не треба і куртку не надівав поки сніг з авто змітав -так тепло.

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поки переглядала нічні дописи на форумі, сонця вже немає, знову сіре небо, морозець невеликий ...сірість. сірість...а у Львові передавали сніг..

4. egoistka

egoistka Well-Known Member

а його все нема:sad:

5. Alias

знову синоптики збрехали:)

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я чула, що снігу не буде до 15 січня:sad:.....Хочу,щоб це було неправдою:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. А у нас есть снег! :tongue:

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Угу, спека страшна.

А в нас противно, вогко, два дні було на нулі і вдень, і вночі, нині потеплішало до +10, але все одно противно.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У неділю було досить зимно. Десь -13. Увечері падав морозний дощ. Тоді в понеділок падав просто дощ, а температура скочила до +9. Але цей один день не зумів стопити 40 см снігу, що нападали за попередній тиждень. У понеділок вночі температура впала до -5 і вся вода, що встигла натопитися за понеділок перетворилася на крижані озерця та ставочки. Від вівторка тримається мінусова температура. Нині випало ще 5 см снігу, а на завтра прогнозують іще 10. Через снігопади люди добирають на роботу по 3 години...
    І мало того, що автобуси страйкують, то ще й пошта застрайкувала.
    Слів нема!

10. Сегодня днём обещают снег. Но это ж ничего не значит.

• Подобається Подобається x 1
  11. Alias

Перед ранком щось так по підвіконню шелестіло.Думала, що сніг або дож.Але було ліньки вилазити з тепленького ліжечка.Коли вже прокинулась, нічого такого не помітила.Тепер думаю, що ж то було?.Зараз вітрисько, хододно, сіро, противно...

Ну от....вже дощ моросить.Значить буде ожеледиця.:sad:(Бідні мої ноги ..і підбори..:))

Останнє редагування: 18 гру 2008
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

А нас все замітає і замітає. :) Мабуть таки буде White Christmas.:yahoo:

• Подобається Подобається x 8
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Добре Вам...

14. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас якщо на проїзжій частині дороги сніг не розтоплений, то діти до школи не йдуть:tongue:, сніжний день називається:crazy:

• Подобається Подобається x 3
  15. Alias

Я вже зараз боюся завтрашнього дня.У нас іде дощ і не долітаючи до землі перетворюється на льодинки, у людей "японська"хода:).Переміщаються маленькими шажками.Така ожеледиця, просто страх!

• Подобається Подобається x 2
  16. Liliyah Romanova

У нас тільки в морозний день. Через снігопади можуть відмінити "скулбаси", але тоді батьки мають самі дитину відвезти.

Оце і є морозний дощ. Страшна штука.
    Тут за такої погоди всі сидять по хатах.

Останнє редагування: 18 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а у нас кулбасу никогда не отменяют....

• Подобається Подобається x 2
  18. Liliyah Romanova

То вам файно живеться. Починайте роздавати ту кульасу тим, хто в потребі.

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

О , Марія! ви не знаєте що таке зима в Альберті.
    Ви би одну таку пережили , то на наступну пішки з Техасу би прийшли.
    Зранку встаєте , а на вулиці -25С (це так середньо , може бути і -35С). Першим ділом йдете заводити авто, або багато людей мають дистанційне управління.Обовязково в авті має бути новий (добрий) акумулятор і синтетичне масло. Якщо цього не має то на ніч авто треба включити в розетку. Такі розетки є майже на кожному паркінгу.
    Поки збираєтеся і пєте каву , авто розігріється.Потім скоренько в тепле авто і на роботу....
    Коли авта їдуть в такий мороз із-за диму/пари другий раз майже не видно авта на переді.
    Треба весь час пильнувати щоб бак був повний.Нижче половини не рекомедують...

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Думаю, якби я одну таку зиму в Альберті (Canadian Rockies) пережила, то я би пішки в Техас йшла на наступну.

а де твій аватар? :)