А в нас вчора було -30 сьогодні -17 то як вийшов на вулицю і шапки не треба і куртку не надівав поки сніг з авто змітав -так тепло.
Поки переглядала нічні дописи на форумі, сонця вже немає, знову сіре небо, морозець невеликий ...сірість. сірість...а у Львові передавали сніг..
А я чула, що снігу не буде до 15 січня.....Хочу,щоб це було неправдою:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
Угу, спека страшна. А в нас противно, вогко, два дні було на нулі і вдень, і вночі, нині потеплішало до +10, але все одно противно.
У неділю було досить зимно. Десь -13. Увечері падав морозний дощ. Тоді в понеділок падав просто дощ, а температура скочила до +9. Але цей один день не зумів стопити 40 см снігу, що нападали за попередній тиждень. У понеділок вночі температура впала до -5 і вся вода, що встигла натопитися за понеділок перетворилася на крижані озерця та ставочки. Від вівторка тримається мінусова температура. Нині випало ще 5 см снігу, а на завтра прогнозують іще 10. Через снігопади люди добирають на роботу по 3 години... І мало того, що автобуси страйкують, то ще й пошта застрайкувала. Слів нема!
Перед ранком щось так по підвіконню шелестіло.Думала, що сніг або дож.Але було ліньки вилазити з тепленького ліжечка.Коли вже прокинулась, нічого такого не помітила.Тепер думаю, що ж то було?.Зараз вітрисько, хододно, сіро, противно... Ну от....вже дощ моросить.Значить буде ожеледиця.(Бідні мої ноги ..і підбори..)
В нас якщо на проїзжій частині дороги сніг не розтоплений, то діти до школи не йдуть, сніжний день називається
Я вже зараз боюся завтрашнього дня.У нас іде дощ і не долітаючи до землі перетворюється на льодинки, у людей "японська"хода.Переміщаються маленькими шажками.Така ожеледиця, просто страх!
У нас тільки в морозний день. Через снігопади можуть відмінити "скулбаси", але тоді батьки мають самі дитину відвезти. Оце і є морозний дощ. Страшна штука. Тут за такої погоди всі сидять по хатах.
О , Марія! ви не знаєте що таке зима в Альберті. Ви би одну таку пережили , то на наступну пішки з Техасу би прийшли. Зранку встаєте , а на вулиці -25С (це так середньо , може бути і -35С). Першим ділом йдете заводити авто, або багато людей мають дистанційне управління.Обовязково в авті має бути новий (добрий) акумулятор і синтетичне масло. Якщо цього не має то на ніч авто треба включити в розетку. Такі розетки є майже на кожному паркінгу. Поки збираєтеся і пєте каву , авто розігріється.Потім скоренько в тепле авто і на роботу.... Коли авта їдуть в такий мороз із-за диму/пари другий раз майже не видно авта на переді. Треба весь час пильнувати щоб бак був повний.Нижче половини не рекомедують...
Думаю, якби я одну таку зиму в Альберті (Canadian Rockies) пережила, то я би пішки в Техас йшла на наступну.