Відповідь: Погода Зимы ждала, ждала природа. Снег выпал только в январе... (с) Франко? Шевченко? Шнур?... Не?
Колись давно була така тема, але щось я її знайти тепер не можу. Тема - про погоду в ваших краях. Додано через 2 хвилини На погоду не нарікаю: +22 за Цельсієм, сонечко, метелики, пташки. Вночі, правда, +5 було, але ж то вночі. І який же ж Різдвяний настрій при такій погоді може бути?
Відповідь: Погода А в нас позавчора знову падав сніг. Просто жах! Вже ТАК замело, більше неможливо, мабуть. А на завтра обіцяють дощ.:8: :8: :8:
Відповідь: Погода А у нас сухо, градусів 3 тепла...снігу хочеться вдень було сонячно але не дуже комфортно через холодний вітер
Відповідь: Погода не люблю зиму.... "бєлая гадость лєжит пад акном, я нашу шапку, шерстаниє наскі....."
Відповідь: Погода Зима має бути з 24-го грудня по 25 січня.З заметілями,морозом,снігом.А,потім має бути суха погода,3-5 градусів тепла і сухо.О!
Відповідь: Погода На жаль то не новина.То моє бачення ідеальної зими.А реально буде на Новий рік і свята грязюка і сльота.А в лютому вдарять морози,до середини березня.Перевірено досвідом. ЗІ.Але є надія,що буде троха так,як має бути Погода во Львове
Відповідь: Погода Коли стою на зупинці і трушуся з холоду, згадується інше: однажды в холодную зимнюю пору лошадь примерзла зубами к забору
Відповідь: Погода Оттава друга сама холодна столиця в світі.Після .... вгадайте.Географія 6 клас. Додано через 7 хвилин Зараз на 12 ночі в Едмонтоні -22С.Нормально , вітру не має.Завтра має бути -8С.Це рахується тепло.Сьогодні бачив хлопа в шортах і в пуховій куртці(тут деякі екземпляри так ходять , коли з -20С піднімається до -10С)
Відповідь: Погода Сьогодні чудова погода. Сонце, не дуже холодно, так гарно - сніг на деревах - просто казка. давно такого небуло)
Відповідь: Погода Сьогодні теж краса - йшла на роботу і тими деревами любувалася!!! Але от температура до кінця тижня впаде до -11... Тому вбирайтеся тепліше!
Відповідь: Погода по радіо казали що в останній снігопад в Оттаві впало снігу більше ніж за минулу зиму
Відповідь: Погода То не тыльки в Оттаві! Та й по Європі точно така ж ситуація, правда не по всій! А нас оминає сніг...Чому??? Так хочеться!!! Правда морозець тримається файний!
Відповідь: Погода В Оттаві за цей час (останні кілька тижнів) в сумі випало 167 см снігу. Цілу суботу падав дощ, але сніг не стопився. Тепер знову сухо і морозно.