Дякуємо, та ми вже свого дочекаємось.Як не снігу, то дощу. Мене ця сірість просто вбиває..Дерева стоять вже майже голі. останнє листячко ще де-не-де тріпоче вітерець...сірі будинки..сіре небо...сірий настрій...
У нас сьогодні було -27. Страшно вставати завтра вранці на роботу... Хочеться всюди тягати за собою коцика або перину. А ще й у офісі страшенно зимно. Ті, від кондиціонерів, певно календарі поплутали й думають, що зараз літо. Почула нині в новинах на УТ-й, що до столиці завітала справжня зима. Коли почула, що -6 мимоволі розсміялася... Готуюся до буття бурулькою, якщо завтра знову буде нижче -20...
У нас цілий день моросило, надвечір вже почало щось схоже на сніг.Алк снігу і в помині немає.Зараз сухо і холодно, але без морозу.
Добиралася сьогодні з роботи додому 3 години, замість звичної 1. Снігу нападало - 20 см. Зимно -22. Поки чекала 40 хвилин на зупинці, то ледь не замерзла наніц... А на завтра обіцяють морозний дощ...
А в нас зрана було +23С, красота, тепленько, правда хмарно було. А в 3-й годині дня вже було +8С, сильний вітер і щось пробує навіть падати. А на завтра сніг обіцяють. Правда, знаю я той техаський сніг, так, назва одна.
А мене поляки питають чи на Україні такі морозні зими, як показано в радянських старих фільмах.. Питають чи ми ходимо у валянках, шапках-вушанках і кожухах..
Угу, я тут теж усім розказую, що ми не в Сибіру. А поляки в тому плані ігноранти. Мені не раз казали, що я з Рос'ї. Поки не сказала одному при інших, що для Француза Польска теж в Рос'ї. Потому вже пам'ятали, що я українка. Ой, не заздрю вам... Хоча, у нас тут завжди гірше, бо ми північніші. Вже маємо 30 см снігу і кажуть, що то ще не кінець. Ух...
думаю в пятницю пообіді виїхати і в неділю ввечері бути дома-найгірше то Онтаріо від Садбурі до Кенора(3600 км всеї їзди)