Відповідь: Погода Ну от, шквали почались. Сиджу у вітальні з ноутом на колінах, бо в кабінеті комп біля вікна стоїть, а воно страшно зараз біля вікна сидіти :shy: (воно і не біля вікна трохи страшно :shy. Напрям вітру трохи помінявся, швидкість вітру трохи зросла. Дощ валить далі, вже засікати почав на патіо. Але, тьху-тьху-тьху, нічого в повітрі зайвого не літає.
Відповідь: Погода А у Львові так холодно, ну так холодно!! Бррр.. +10.. Шашлики накрились мідним тазіком..
Відповідь: Погода Лиш би не падало, а шашлики коли зимніше - краще смакують. Тому збирайте всіх, вбирайтесь тепліше - і на шашлики.
Відповідь: Погода Виходила зараз за лимончиком... Після сонячної Ялти у Харкові просто зима. За бортом +12, вітерець... бррр... хоч куртку теплу одягай
Відповідь: Погода Я теж думала - лиш би не падало, але це так холодно, що більше години на вулиці просто тяжко витримати, хіба в зимовому одязі.. Я от вдома зігрітись ніяк не можу після вулиці, сиджу в двох светрах, в'язаних шкарпетках, зииимно.. Тому забаву будемо робити вдома, в теплі.
Відповідь: Погода А у нас в квартирі тепло, на вулиці похолодало, іде дощик....але нормально.Я просто стомилася від тої спеки, тож похолодання сприйняла з радістю
Відповідь: Погода чудова погода - холодрига, іноді дощить, вітер, хмари чорно-темно-сірі, прямо біжать по небу ОСІНЬ! ура!!!
Відповідь: Погода І я так кажу! Супер, бо тої спеки останнім часом аж забагато. А так може на роботі після обіду сон не буде так косити
Відповідь: Погода Бррр, холодно сьогодні.Осінь про себе нагадала.Але ще ж будуть теплі дні і золота осінь .
Відповідь: Погода Яке ура? Вологість страшнюча хоч сокиру вішай... я мушу конденціонер крутити цілий день. Хочу золоту Нью Йоркську осінь. Вона тут гарна і довга.