Відповідь: Погода Ну , не крайній , але Сєвєр. От тому дивлюся я на зелено-квіткові знимки форумлян, а ще Паска , - і з того всього ТАК хочеться до Львова.
Відповідь: Погода Патріку, цього року всюди так холодно. Тільки повернулися з Мексіки. Мали загаряти, а довелося ходити всюди в куртках. Просто така холодна цього року весна. У нас вже давно сади цвітуть, а що з того, як вночі ще все замерзає?
Відповідь: Погода А я його знаю? Пасадена. Зі сторони Каліфорнії. Були на 4-денному крузі Mexico Baja. Пізніше розповім про круз на форумі. Були в Сан Педро, Сан Діего, острів Каталіна і Пасадена. Всюди було холодно.
Відповідь: Погода Це північна Мексіка Зразу коло границі.Ми все їдемо нижче до Пуерто Ваярти , Мазалтана .
Відповідь: Погода У нас з самого Великодня холодно.Неадовго сонечко вийде, та й знову пасмурно або дощ Вчора була гроза Сьогодні пасмурно, до вечора , схоже, піде дощ
Відповідь: Погода День міста.... концерти......фестивалі....шоколад......ДОЩ.......... Отак завжди... Нашо нам те святкування все одно дощ буде тримати всіх на дивані....Зла я на ту погоду.... такі плани зіпсула...
Відповідь: Погода Як мене вже та спека дістала. Зрана +27 С, а далі мило в тіньочку доповзає до +35 С. І це тільки початок червня. Як жити тут далі? А мені ж на роботу ще 4 тижні по тій спеці ходити. Коли буде дощ - невідомо. Два тижні вже суш і на найближчих 10 днів ймовірність опадів 10%.
Відповідь: Погода Оце да, спека не по мені також... я львів"янин... Мені приємніше від дощику вразі чогось переховуватись, ніж від сонця. Хоча тут в нас зараз теж парілка, надіюсь ненадовго...
Відповідь: Погода А в нас десь до 30 доходить, але ще терпимо. Бачила, як один поляк пчіхає (має алергію певне), коли перебуває на сонці. От такому не позаздриш..
Відповідь: Погода Ну и погодка нОне...как с 16-00 начался дождь...до сих пор идет...осадков наверное двухмесячная норма.Стоко воды на собственной территории и не видывал я ни разу за всю свою жизнь... Блинн..и все еще идет...уже все что можно затопило....
Відповідь: Погода У нас зараз таааакііі ливні...Як стіна.А на морі були , то там хоч би крапля впала.Як же я не люблю спеку....я її просто не переношу..
Відповідь: Погода такого дощу, як був в день концерту МакКартні, тобто, в суботу, я в Києві ще ен пам"ятаю. по Майдану лилсь ріки. а небо було коричневе. а зараз певно щось із тиском робиться, бо у мене мізки вилазять.
Відповідь: Погода Захмарилось, піднявся вітер, невже випаде дощ???? Дощу нормального тут вже місяць не було, суш страшна, хочу зливи на пару годин!!!! Додано через 40 хвилин Ага, ЩАЗ, все роз'яснилось.
Відповідь: Погода Переїжджайте до Сіетлу. В нас ще літа і не було. А дощ тут не пару годин йде, а може навіть часом пару тижнів.
Відповідь: Погода Весь тиждень така класна погода! не спекотно, кожен день зливи з грозами.Прохолодно, свіжо...люблю таку погоду