Відповідь: Погода Я прогноз не дивлюся. Я слухаю щоранку радіо в машині, коли чоловік на роботу відвозить. Ех, невтішні прогнози...
Відповідь: Погода мені ліфе написало що в Буковелі метр снігу випав. то з відти дує нам задуває. я нині як дурник їден без шапки ходив. та чого як? дурний міг простудити. прочитав разів 20. у нас сьогодні.... а нині ? в Кийові "сьогодні" то "сьогодні", а "нині" то вже "завтра"?
Відповідь: Погода на сьогодні останній (23.39) а от завтра.... Кажуть з пятниці потепління, а в неділю - тепло! Хочеться вірити нашим гііідрометттттцентрам 8)
Відповідь: Погода все, що нападало вчора з неба, сьогодні тануло... струмочки текли скрізь. теплішає. але через горло, ходжу закутана у шарф... Додано через 51 секунду а нині - ось,читай, прискіпливий Андрійку!
Відповідь: Погода чув що з найближчих місяців то буде дуже теплим травень, а квітень і червень холодні
Відповідь: Погода а серпень? Якщо буде холодно обставимо міcто по кільцевій дорозі калориферами:D:D:D
Відповідь: Погода З ночі як почався дощ . вітер так і до тепер.Погода якась осіння, але то так здається якщо сидіти в квартирі.А як вийдеш на вулицю, то тепло , відчувається , що весна. Надіюсь, що коли дощ закінчиться-вийде сонце і настане СПРАВЖНЯ ВЕСНА!
Відповідь: Погода Маюночко,Борисе,підкажіть будь-ласка яка там у вас в Кийові погода,а то я шось гублюся,не знаю,що одягати куртку весняну чи плащ..у вас там весна чи зима? холодно?
Відповідь: Погода По температурі так як у Львові, а от опади... На середу точно передають дощі , на завтра також вроді...
Відповідь: Погода Вчора було таке гарне сонечко, така погодка - абалдєть, а тут....сьогодні падає дощ, аж плакати хочеться!!! Хочу тепла...літо, море, карапуз мій в водичці хлюпається - не можу дочекатися!!!
Відповідь: Погода Майже добу йшов дощ..Зараз то йде , то немає, то якась мжичка.передають дощ ще на завтра.Коли ж то вже те сонечко з-за хмар вийде? Настрій відповідає погоді...сонно-ніякий...
Відповідь: Погода Сади вже цвітуть , люди в грядах пораються.І в нас теж гарна погода.Сьогодні було тепло аж +5С вдень , а вночі має бути -12С.Сніг майже зійшов Якраз добра погода гаївки коло Церкви виводити. То така моя вулиця , "мальовнича від травневого цвіту".