Відповідь: Погода Передавали а сьогодні короткочасний дощ, а надворі так сонячно і тепло, хоч куртку знімай.А у Львові, Максим дзвонив, сніг.
Відповідь: Погода Як я вам заздрю що у вас сонечко і тепло, я вже тої весни так чекаю. А в нас у Львові дійсно такий сніг лапатий падає. Майже весь лютий місяць снігу дуже мало було, то зима вирішила зараз у березні відірватись.
Відповідь: Погода у нас сьогодні ТАКИЙ здоровецький сніг йшов!!!!!!!!!!!!!!! а нині дрібнюсінький-малюсінький
Відповідь: Погода Миииииихуууууууууууууу!!! Я вам ТАК вірила, а нині... нині... нам заповіли ще 3-4 тижні зими. Сказали, що початок весни буде холоднішим, ніж будь-де в цей час на території Канади... До середини квітня ще зима буде. Або й трохи довше...
Відповідь: Погода Зранку була прекрасна погода.Сіро,похмуро.... А зараз страшне паскудство! Сіро.похмуро.І дощ.
Відповідь: Погода Ви шо не знаєте коли світлий вівторок? А як у вас пройде обливний понеділок при -20 С?
Відповідь: Погода Ліля Ви ж знаєте що весна тут 2 тижні а потім літо-на перше травня будете в міні і на короткий рукав
Відповідь: Погода +20°С Геть зиму!!! ДАЙОШ ЛІТО!!!!!!!!!!! Дніпро до літа готовий. На щастя ніякі бабаки нам не указ!
Відповідь: Погода Сонечко, але холодно. Шось я замерзла на роботі. Зате сьогодні побачила перші квітучі нарциси:radist: Приємне здивування!
Відповідь: Погода Пройшов уже. Сніжний понеділок, а не поливаний. Мали мати в неділю на воскресній вечірні процесію, то не було, бо доріжка навколо церкви була вкрита кригою. Та знаю. Але того снігу стільки тут...
Відповідь: Погода З неділі може й почнеться, а з котрої? Додано через 2 хвилини Вигляд в сторону центру з Любінської. (Сьогодні йшла з універу додому...) Так, там небо світле,а з іншої сорони:... А то "Галичина"... Що нас чекає?
Відповідь: Погода Зара ніч, всюди темно і над "Галичиною" теж, тепер вже до завтра треба чекати. Але на вулиці морозець файний.