Відповідь: Погода тримайтесь, Лілю, мені вас так щиро шкода.. В нас обіцяють ще сніг, так я собі то уявити боюсь.
Відповідь: Погода А в нас тут вже жартують, що шкода як снігу більше не буде, бо нам лише яких 30 см лишилося, аби рекорд 1977 року побити. І новини, якщо тривають 10 хв. на радіо, то 5 хв. про сніг говорять. І от жартували ми, що будемо співати колядки на Пасху (це вже в цю неділю), а замість Обливаного Понеділка будемо мати сніжковий. (Snowball Monday) :D:D:D
Відповідь: Погода Так, сніжок так сніжок Ми сиділи на парі-зирк у вікно-біло!!! А через хвилин 20 знов нема...
Відповідь: Погода Сьогодні така цікава погода. Зранку діти побачивши сонечко, сказали що підем гуляти в парк. Тільки вийшли на вулицю і сніг почав падати і вітер такий холоднючий, так змерзли
Відповідь: Погода Всю ніч у вікно тарабанив дощ.То тихенько шурхотів, то спускався такий , що здавалося він з градом. Майже до третьої години говорила по телефону.Виясняли виниклі непорозуміння.Вияснили..Навіщось спитав розмір мого колечка Можна подумати я не здогадапася) Прокинулась...до вікна..а там на лілках тополі краплини дощу застигли як діаманти, виблискують. легкий сніданок..кава...а за вікном вже сніг іде... А ще вчора ходили з сестрою на рок концерт.Ішли у філармонію якимись :дурними стежками" і побачили проліски, крокуси....Сфоткали
Відповідь: Погода Сьогодні в прогнозі погоди сказали що температура повітря +5 і сонечко таке гарне за вікном. Пішли гуляти а там справжня зима і вітер такий зимовий, вже другий день не можу з дітьми погуляти, зразу до дому втікаємо так холодно.