Відповідь: Погода 14:40-сонечко, я вдяглась по весняному, 14:43- СНІГ З ДОЩЕМ І ВІТЕР!!!!!!!!! За три хвилини змалась парасоля, я змокла.... Не пішла на пару... Зайшла додому-сонце............ПІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ!!!!!!!!!!!! (я на Любінській). Отак за 3 хв я встигла вийти, дійти до зупинки і повернутися додому...Хм...
Відповідь: Погода А у нас тепло але пасмурно, щасом іде дощик Під вікном на тополі розпускаються бруньки
Відповідь: Погода От, вирішила поділитися своєю "білою депресією". Якість знимок не дуже, бо телефоном і з вікна машини. Якось не дуже хотілося лазити по морозі з фотоапаратом в руках. Це по дорозі на роботу. Це біля дому нашої няні. А це у мене за вікном. Із роботи.
Відповідь: Погода Тоді буде депресія коричнева і мокра. :D Зараз за вікном знову мете. В кого що, а в мене знову січень... 23-го числа вже Пасха. Будемо колядки знову співати, мабуть. :D
Відповідь: Погода Ще чого! Ти ж не святкуєш. :p Додано через 4 хвилини Гіршим за оттавську зиму може бути лише оттавське літо. Це з місцевого фольклору.
Відповідь: Погода Прекраний сайт з прекрасним прогнозом погоди - Гісметео, для України це http://www.gismeteo.ua/ Повністю тому сайту довіряю, і там що класно, ще даютья градуси "по комфортності".
Відповідь: Погода А я б сказала - КЛАС!!! :y: Може тому що шалено люблю сніг і мені тут не холодно.. :shy: Зате Ви найбільше радітимете весні, мабуть, більше, ніж ми тут усі разом взяті!