Відповідь: Погода Весь день було так по-весняному тепло+15, в куртці вже жарко було.А надвечір щось зіпсувалася погода, вітер піднявся і запахло дощем
Відповідь: Погода Цікаво, а бабак Біл свої прогнози на Канаду поширює? Бо для Штатів він наврочив ще 4 тижні зими ...
Відповідь: Погода Не знаю я про бабака, не слухаю того і не цікавлюся. У нас іще 20 см снігу. На вітрі -13. Іти вулицею було нині надзвичайно неприємно. Снігом так густо мете, що видимість не надто. Ще й не снігом мете, а якимось сніжним піском. Галас від того "снігу" теж специфічний. Але погода. Жах!
Відповідь: Погода Your Forecast for New York, NY Сьогодні: Сонячно Hi: 11 °C Lo: 3 °C Пятниця Дощ Hi: 10 °C Lo: 5 °C
Відповідь: Погода Ну от, за цей сезон у нас вже нападало понад 11 футів (345 см) снігу. Замело наніц... :ninja:
Відповідь: Погода Всю нічку каталась на лижах.. У снах, звісно ж Прокинулась, побігла до вікна з надією на те, що там побачу "білі мухи", а там - весна!! :radist: Ну нічого, літом теж є на чому покататись П.С. Дивно як погода впливає на настрій.. Просто сиджу і тішусь з того сонечка А ще потішили квіти, які вже носять жінки по вулицях.. Краса!! :radist:
Відповідь: Погода Узяс... То тепло, то зимно! А нині щей має нас дощем залити так сантиметрів на 8 (вісім). А чого його дощ в сантиметрах/інчах міряти, може то краще в літрах?
Відповідь: Погода Нам пообіцяли ще 50 см снігу на ці вихідні. Коротше, будемо мати вже 4 метри снігу під кінець неділі. Моя дитина тішиться страшенно. А мені щось сумно...
Відповідь: Погода Прийміт мої співчуття! Але добре що ви не маєте ту білу заразу відкидати з перед хати.:ninja:
Відповідь: Погода Та ніби не поламався... просто перегрівся. Я живу на 8 поверсі і цілий день сонечко світить у нашу сторону...
Відповідь: Погода у нас останні два тижні школи закривають на 1-2 дні, - снігопади.... ось й сьогодні просто паралізований рух, сніг мете так сильно, що вертаючись додому орієнтувалась за поштовими скриньками , бо вони на краю дороги, за ними - рівчаки... так і їхала - широким сніговим полем.. нечасто так буває. й триматиметься аж до неділі... стільки аварій свіжих бачила...
Відповідь: Погода У нас від 14 години дня так мете, що ледве видно сусідній будинок. :no: І їздити сьогодні куди-небудь мало-хто наважився.
Відповідь: Погода У нас червоний схід щоранку. Красивий... А нині знову мете снігом. Хто би то подув трохи теплом у мій бік. Так вже зимно, так депресивно...