Погода і лінь.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Hyligan, 3 лют 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Везе ;)

2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

поспішила я, нині щось не те, зморило мене за столом)

• Смішно Смішно x 1
  3. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

ага, доки не потраплю в тенета лінощів :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Olenall

Olenall миється в бані

думаю лінь з погодою не товариші. ЛІНЬ сама по собі

5. Ceati

Ceati миється в бані

Полностью с вами согласна, если человек чего-то хочет, то его никакая погода не остановит:) А тот, кто не хочет, будет искать предлоги и оправдания ничего не делать:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Olenall

Olenall миється в бані

люди літні вони більше залежать від таких перепадів, але рідко хто собі дозволяє нічого не робити

7. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А в мене лінь залежить від настрою,а не від погоди.Хоча стараюся,щоб цієї риси у мене не було))

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Естественно мы зависим от погоды, на нас влияют изменение атмосферного давления или влажности. По себе знаю, вот теперь не хожу на работу и не надо подрываться в 7 утра, если утром солнце, я встаю и в шесть, а если пасмурно и идет дождь, переворачиваюсь на другой бок и сплю до восьми

9. Horotov Sasha

Horotov Sasha Member

А я один маю рефлекс сну в маршрутках? Тiльки заходжу в будь яку, i все! ХОчу спаааааати!!! Навiть якщо добре виспався перед цим. ЦЕ жутко дратуе!!!! Навiть думав що авiтамiноз! Пив супрадiн чи щось таке :sad:

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Виходить не один. Але якшо їхати довше 15 хвилин.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Переважно навпаки - чим тепліше і південніше, тим лінькуватіше і малорозвинутіше країна. Негритоси воопше - безпросвітня дира.

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Як в наших лівівських маршрутках заснути можна:crazy: з кучою людей які товчуться по голові, пхаються, вічно передайте за проїзд... запахом старих шкарпеток та хамів водіїв, які так по я мах витрасуть що ніби мішок бараболь везе а не шановних пасажирів:)))

13. Lvivska Kvitka

Це точно:good:Я взагалі залажу ледве в маршрутку і стою на одній нозі.І в мене таке враження,що на поворотах та маршрутка перевернеться,так багато людей..так що про сон навіть не думаю,він зразу сам проходить:)))

14. Olenall

Olenall миється в бані

весна - Лінь треба вигнати!, на природу, до сонечка. Не забувайте о захисті (кліщі...0 До речі, як вирішуєте питання?

15. Lvivska Kvitka

Ага сонечко..Тут вчора снігом завалило,перший раз нормально за всю зиму:)))Я зранку коли побачила була шокована.о_ОВесна прийшла...називається З Новим роком:haha:

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Добре шо ви не працюєте водієм маршрутки

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Фігня то всьо, південна Америка в свій час була значно розвиненіша ніж північна, в Римі теж не дуже то холодно, і Єгипет рулив за часів фараонів. В чукчів холодно, але особливого прогресу не видно...

18. Veselka alj

Вони просто живуть не напрягаючись:)))

19. manur

manur Well-Known Member

Якби вони "не напрягались", то в тих їх умовах взагалі б не вижили. А так виживали непогано, ще й з мацкалями 150 років війну вели (так-так!!! 150 років!!!!!), поки їх алкоголем не загнобили.

20. Veselka alj

Кого москалів!!

а де твій аватар? :)