Погода і лінь.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Hyligan, 3 лют 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Є в мене таке ..еее..особливість, коли погода хороша, сонячна я годен гори звернути, можу просинатись в досвіта, працювати, активно відпочивати...коротше повний сил і задоволений життя...
    Але коли дощ і слякоть то то капєц...Ну просто всепоглинаюча лінь, часом настільки все впадло шо навіть з дивана не стаю...При чому часом буває так шо дощ я за день на перід чую, і хоч сонце світить і пташки щебечуть, я до роботи взятись не можу :dntknw:, зазвичай до вечера таки починається дощ :mocking:

Мені от цікаво, то тільки в мене таке є?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

аналогічно, теж саме..

3. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Не тільки у Вас)) Карабіну навіть лінь написати було:)))

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може це якийсь древній інстинкт о_О "В погану погоду сиди в печері і читай книжку" :)))

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені часо стати поїсти лінь :dntknw:

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нині теж погода не дуже..

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну а чого б я тут сидів цілий день :facepalm:

Але в мене ше гірше, в мене ще і зимова сплячка :dntknw: В літку 5 годин сну мені вистачає, а в зимі мінімум з до пів десятої сплю, а часом ше і в день...:lazy:

8. Kergudu

і малюй на стінах вігвами :)))

9. Kergudu

на роботу подушку берете? :)))

10. Kergudu

прекрасна погода, сонечко і морозне повітря) тільки гуляти і насолоджуватись життям))

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо я маньяк на роботу ходити о_О. Я чув шо є такі люди що за гроші на все здатні, навіть на роботу ходити...я не такий)

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ооо, брат:) Та сама ситуція. Але списую на те, що я метеочутлива людина і всі найменші зміни погоди дуже відбиваються на мені. Плюс брак сонячного світла, вітамінів у вигляді свіжих фруктів-овочів і короткий день - і ніц ся не хоче. Якби я могла 1 листопада впасти в сплячку, а 1 березня прокинутися - то було б ідеально:)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мабуть зі мною щось не так ....На мене погода має дуже малий вплив. А от день тижня точно впливає. Я по понеділках ніц нічого не можу робити Він у мене так і зветься - Ледачий день. :)

• Смішно Смішно x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На мене погода і пора року і день тижня ніяк не впливають, взагалі без різниці, по барабану, тільки якшо температури хіба шо, вище +25 і нижче -5. Овочі-фрукти в магазин цілий рік є.

15. Alias

Угу...тільки смак у них різний .
    О так! Тепература - то капець! - 5 набагато краще за +35 :))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха, вітаміни є - і добре, можна потерпіти без смаку!

17. Alias

Вітаміни у пластмасових помідорах і нітратній зелені? :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

От же ж балуваний народ. Погоду завжди файну хочуть, помідори не пластмасові. То візьміть капусти наквасьте на зиму. А краще їдьте вже на тропічні острови!

19. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Останнім часом помітила, що працюю краще, коли гидотна погода - менше відволікаючих факторів.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

З ліні нічого вас вивести не може :)))

а де твій аватар? :)