Погляд на українсько-єврейські взаємовідносини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем duncan, 26 сер 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А Тягнибок то не є вся Галичина. Експлуатує просто хлоп означення "націоналізм" як і С. Романів - ОУН(б), а Симоненко - КПУ. Дрібненькі по інтелекту хлопи пішли.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ви давайте тут в темі краще ...про еврейські шляхи побудови економічно незалежої України! :preved:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вивчіть історію становлення держави Ізраїль і переносьте. Про знищені арабські села з людьми не раджу, а ось про соціалізм в кібуцах та про вміння ставити мету та планово її досягати, то цього рабсько-анархічному українцеві вчитися та вчитися в євреїв. І тільки дурень до цього навчання кичливо поставиться.

4. Юрко НОТОЦО

Та вчив,вчив по університетах...і про кібуци Маркса і про колгоспи Сталіна!То правда що то вчив,як і правда,що дурень!
    :preved:

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Слыхал, в славном городе Тернополе большинство депутатов горсовета от ВО Свобода. Но Тернополь так и не стал похож на мало-мальски захолустный город Польши. :)

6. Юрко НОТОЦО

Зато Бердичев,прям Тель-Авів! :))

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ВЧИТИ та РОЗУМІТИ - це зовсім різні визначення.

8. Юрко НОТОЦО

Та так,так...Кібуц,на папері і в кіно,то..то цудо.А в житті,така ж шара,як і в колгоспі.Знав я кібуцників....котрі з СССРи,та вірші писали в тому кібуці про щасливе кібуцьке життя.Ви на певно б так не змогли,бо нехотіли би так!Вам ближче напевно звичайне бізнесове життя "бідного єврея": купить шось (в Китаї,Кувейті шось за 20 центів і перепродати...за 20 долярів в США,Європі...а на виручені гроші замовити "якесь кіно" про той кібуц засраний!
    Життє,то не кібуц!
    :preved:

9. Филипп

Филипп Американец

жизнь, это только одна из форм кибуца.
    ...Или наоборот.;)
    ПС. есть и горячие сторонники кибуцов. Там тебе и путвки в санатории, там тебе и общественные столовые, и прочие льготы, которые в колхозах обещали, но как то руки не доходили.
    Но, в отличие от колхоза, кибуцник не приписан к колхозу (имею ввиду тот печальный факт, что колхозник не имел паспорт, а поэтому был крепостным), и в любой день может уйти оттуда.
    ПС1. ах да.
    Буду признателен за информацию: какой такой товар можно купить в Китае за 20 центов, а в США/Европе продать за $2???
    Именно за $2. О двадцати даже не смею спрашивать.

10. Юрко НОТОЦО

:))
    Шо,сподобалось...?В NY такого нема?
    Massachusetts:Yankee Candle Co....Ширпотреб всякий зі скла,фарфору,пластика кораблями плив (та і пливе далі) з Китаю,де за годину праці оплата в юанях = 20-30 центам.Tа і електроніка всяка дешева(телефон BlackBerry - $599.00)
    Ну неважно...
    В ту якусь скляну банку з Китаю наливають віск і...продають (якщо ще хтось в змозі купувати нині це) за $24.99 (without tax).Це і є ті реальні $20.00.Ляльку якусь фарфорову + солома на голові(чи шо) з Китаю за $49.99 продавали...Во-о!Сам бачив!
    Просто Ви запізнилися з питанням...а бізнес такий навіть на нафту в барелях куповану в Саудівській Аравії за центи (своя ж нафтодобича) і продавана в галонах по $2.50-3.00 за галон (3.5 літра)...вже не йде!
    Не йде клятий бізнес вже,кажу! І доляри не пливуть.
    А як плили! :crazy:
    http://www.yankeecandle.com/cgi-bin/ycbvp/product_detail.jsp?prod=1187878&type=cross

Да-а,Життє,то не кібуц...та і кібуц,то не життя,я Вам повім!
    O-o...В Табачника кібуц,так кібуц...Шо нє? :))
    [​IMG] [​IMG]

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До продуктивності праці якого землякам Юрка ой ще як далеко.
    Щоб зрівняти Україну та Ізраїль порівняйте:
    - вміння зберегти національну ідентичність;
    - валовий продукт на душу населення;
    - тривалість життя;
    - середню зарплату;
    - розповсюдженість алкоголізму, наркоманії та різних там сухот з гепатитами;
    - повагу до закону та особистості...
    Так що, Юрку, знову прочитайте Шевченкове, яке закінчується "... і свого не цурайтеся".

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не плутайте ашкеназі з культурою "рашен" і цивілізованих євреїв.

13. Юрко НОТОЦО

Я Вас розумію...що селянин ніколи не стане бізнесменом a la judes,а тому також те наше селянство до задниці!
    Короче...Хто-сі на шо вчив! :))
    Вам то який сенс так закохуватись в те чуже? За свій нарід переживаєте видать,ну і так трошки про себе,щоб не пропало зовсім те,що шось з того переживання та залишилося і Вам!
    Та нормально...Ніц протів і не маю! :preved:

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То не ЗАКОХУВАННЯ, а звичайні людські ЗАВИДКИ.

15. Юрко НОТОЦО

Та чому там завидувати,чи-то заздрити,друже Прокопе!
    Якийсь Ви українець,чи-то хахол,навіть не знаю як повісти...чудний Ви якийсь!Прямо,як єврей!Ну нє,направду! :))

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я половець по національності. А для вас, я бачу, всі чудні, які незрозумілі вам чи несхожі на вас. То чим ви по самозакоханості відрізняєтеся від мацкалів?
    А ви поцікавтесь як готуються та проходять всесвітні конгреси українців та євреїв. Другі цілий рік збирають кошти та уточнюють проблеми єврейства для остаточного затвердження на конгресі, а українці цілий рік байдикують в цьому напрямку, а на конгрес збираються лиш щоб поплакати про те "які ми нещасні і як нас всі ображають".
    ДО ЄВРЕЇВ НАМ ЩЕ ДАЛЕКО в багатьох питаннях. Хоча би тому, що євреї не тратять як ми стільки часу на пустий триндьож на форумах.

17. Юрко НОТОЦО

Добре...Буде тут пан Тивер,він пояснить,хто то-такі половці...бо я той,і справді дивлюсь,що Ви,якийсь
    чудний...ну інший.А може в Вас прабабця,та єврейка була,га-а?А потім вирішила,що краще бути половчанкою.Всякі метаморфози відбуваються...Гітлер також спочатку не знав,що бабця в нього була!
    А Троцький-Бронштейн,курвий син...шо нє?
    Будете знати про свою бабцю щось більше...давайте-сі знати!

Та вони взагалі не тратять часу на працю,на армію,на Україну,на наші національні інтереси.
    А знаєте чому?Ні? Бо...бо гроші в золоті збирають по-світу.І усьо!А потім возяться-носяться з ним по г'Америках,Канадах,Австраліях...Гадають,де б закопати...а потім викопати,і вкласти в якусь курву-президента,чи прем'єршу якусь...i мають то все Haшe,помимо своїх інтересів,в...глибокій дупі,як мовлять галичани,в живі очі не бачивші якихось-там половців,б'я!
    А шо в Вас у половців і Родіна є ,зі столицею...?
    В Єрусалимі? В Сіднеї,чи десь в Торонто?
    Не сидиться вам половцям на одній роботі,на скотарстві-хлібарстві...Все вас по-світу якийсь дідько ганяє!
    Може -то вас князь Святослав так настрашив,га-а?
    :))

Ну нє...я і сам бачу,по-собі же я з половцями інакше і розмовляти не вмію,не можу...та і не хочу.Tому вибачайте,українця з Галичини,вуйка неотесаного,з ялиці зіскочившого...подивити-сі на половця...в японському "Лексусі"...
    Нє щоб в половецькій "Таврії",б'я!
    Тому і вибачайте,що от так i мовлю!:preved:

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І це ніякі дипломи не прикриють.
    Цікаво, цей вуйко читав коли небудь шевченкове "І мертвим, і живим..." чи роздуми Франка про "інертність" недолугої нації? Чи йому ніколи за биттям себе в груди в манії величі?
    Вуйку, хоч на старості спробуйте зрозуміти, що ми з вами представники однієї з найвідсталіших націй в Європі. Також спробуйте проаналізувати причини цього - географічні та природні.

19. Юрко НОТОЦО

Я з Bами...??? !!!
    Хлоп напевно на якихось радощах та здурів,чи шо?...Hапевно вже гiюр пройшов!:))
    Хто-си хоче з тим хлопом поговорити? Hy...!
    Поговоріть-си,поговоріть...! :preved:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Си, си! А до євреїв цьому галичанину далеко. Си!

а де твій аватар? :)