Це розвивається неврастенія, або виснаження нервової системи. Ліки - спокій, якомога більша фізична активність (спалить адреналін) на природі, ЧІТКИЙ РОЗПОРЯДОК ДНЯ - щоб привести в норму "біологічний годинник", який особливо важливий для жінки, яка живе ритмами... І останнє - проаналізувати все, що "діє на нерви", і подумати, як цього позбутися, або почати не звертати уваги. З медикаментів потрібно легкі заспокійливі засоби, і варто відмовитися від кави та гострих приправ в другій половині дня. З того, що "під рукою" - фотокамеру в руки - і в ліси, парки, поля. По 20 км за день пішком.
Можливо це трохи перебільшено,але все решта - +100. Виглядає на втому і збій в режимі дня і ночі.Все відбувається на рівні відчуттів.Неприємно,але поправимо. DIDIO дав чудові способи на подолання таких відчуттів. Може, додала б молитву,як найкращий засіб від неспокою. Нірваночко,гарного вам настрою!:love:
Вона в комі Ще пару таких дописів і я буду переконана остаточно, що це не надприродне явище передчуття небезпеки Каву п'ю раз на кілька днів, гостре взагалі не їм. Та і взагалі мало їм останнім часом, бо дійсно стрес і тому не хочеться..
Десь чув, чи читав - хімія - викид адреналіну чи ще чогось. Одного разу в житті прокинувся вночі, сів і не міг вимовити ні слова. Охопив тотальний страх - концентрований! Я все розумів, бачив(правда було темно - ніч), але покликати нікого не міг - відняло мову. Був в такому стані хвилин 15, потім попустило і я очухався. Все списую тепер на гормональну активність, чи ще якусь біду... Зараз це прозвучить смішно, але я вже було готувався до приходу якихось привидів... вони так і не прийшли. ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- Нирки перевірте... (то по Шіатсу здається)
Нірванко, я погоджусь з Дідьом - нерви у Вас. При тих обставинах, що у Вас, я взагалі знімаю капелюха перед Вашою здатністю ставити смайлики. Старайтесь більше спати.
Треба у всьому шукати позитиви, інакше можна гикнутись Ще трохи посиджу і піду спати.. І знаєте що? Виключу всі будильники і спатиму до посиніння!! :radist:
Поїхали зі мною...я так люблю збирати гриби і лазити по осінньому лісі з рюкзаком в якому коньяк, кава і сир Зразу проходять всі погані передчуття. В мене таке находить часом, але чомусь виключно вдома...допомагають поїздки, гарні емоції і чоловік. Був період пустирника, який нічого не допоміг, а потім пила афобазол А взагалі кажуть, що це тонка душевна конституція, перейматись менше треба всякою єрундою....але це неможливо зробити, принаймні мені.
Готовий протягом всього грибного сезону! Навіть місця гарні знаю! P.S. Найкращі гриби - в Українських Карпатах!
буває. у нас з мамою завжди таке є. колись була зима малий хотів йти кататись на санках, ми з мамою просилищоб не йшов, малий пішов і зламав собі руку, мав відкритий перелом, а ще я йшла кататись на велосипеді і мені стало дуже зле і якесь таке було, що щось станеться, мене тоді чуть не збила машина і я впала прямо на дорозі з велосипеда подарла коліна і лікті і зробила тріщину емалі на передніх верхніх зубах і мала до певного часу великі проблеми з чутливістю. сьогодні мене аж трусило від холоду при+36 на вулиці мене чуть не переїхала вантажівка, просто вдало зробила крок назад, і так постійно і постійне відчуття дежа вю..навіть не знаю, що це таке. ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ---------- моя мама, ще може про людину росказати дивлячись на її підпис, я загалом при розмові тет-а-тет також дуже відчуваю. таке мала моя пра бабця, я завжди думала це передається через покоління. але маю вже таку карму, завжди в лотереах щастить, коли здаю якийсь екзамен хочу певну тему і вона мені випадає. це все якось пов,язано, можливо, ще хтось таке має?? бо я загалом не вірю в магію, але дуже багато людей знаю таких, при чому я помітила, що вони самі якось випадково знаходяться. не залежно від того хочеш ти цього чи ні, і вірю в те, що світлі маги згодом стають темними від перебору енергії інших людей. брєд?
А я в таке вірю. Хоча вірю і в теорію притягання. От придумаємо, що щось станеться погане, воно притягнеться, і збудеться наше передчуття. Але деколи є і так, ніби хтось підказує, попереджає.. За собою помітила, що знаю наперед чи щось станеться чи ні. Знаю чи буде запланована фотосесія чи ні. Хоча може то підсвідомо не хочу, тому потім знаходиться причина її перенести. Але і буває, що в чудову погоду, коли я з радістю хочу вийти в пленер, маю передчуття, що не буде цього. І таки модель попереджає, що не зможе.. А ще, коли ми перший раз мали виселитись місяць тому, в мене не було бачення пакування-переїжджання. Я ще сусідці по квартирі казала (ми мали разом переїхати на іншу квартиру) - ми не переїдем зараз. І так сталось. А потім через місяць, коли почали знову шукати квартиру, то я бачила тільки, що ми з чоловіком будемо пакуватись, а вона ні. І так сталось - ми переїжджаємо самі. І коли шукали зараз квартиру - до кого б чоловік не дзвонив - знала, що з того нічого не буде. А як знайшла оголошення, яке притягнуло, я побачила (чи то засильно уявила) нас там, то сказала, що то буде наше. І теж збулось. Отаке от..
воно таки є. коли говориш про свої страхи я боюсь...то воно стається, а ще кажуть по якійсь там притчі. якшо сталось 1 раз то може не повторитись, а якщо другий, то обов,язково повториться 3... абсолютно нормально)
Буває, але часто... Раз було виїжав з гаража на мото, якось на душі важко стало, шось почало сильно тіпати... навіть руки при їзді трішки німили... Почали всякі думки в голову лізти... в результаті аварія! Сам винуватий у всьому, добре шо живий лишився, і нічого нікому не зробив, та і собі нічого не зробив...
Думаю, що то співпадіння. Часто сняться катастрофи, природні біди і т.д., як з цілими країнами чи регіонами світу, так і з якимись незнайомими людьми. В подробицях. Потім пізніше - майже те саме бачу по ТВ. Напевне, тому, що всі катаклізми зараз обов"язково показують по ТВ. Щоб на 100%, остаточно впевнитись, що то співпадіння, треба просто вести щоденник... Чого я не люблю. Вчора наснилося, що людині чимсь відрізало руки, бо я не встиг схопити його і відтягти... ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- В таких випадках варто одразу повертатись. Та й правила забороняють керування транспортним засобом в таких станах. Можна ж когось елементарно забити...
Бувало, що пропадала впевненість у водінні авто, - тимчасово. Завжди зупинявся, перепочивав. Як виявлялося - банальна перевтома, або відсутність цукру в крові Живу за принципом - не впевнений, - не обганяй
Можете записувати на форумі в темі "Сни" Я так роблю, коли є чуйка, що сон віщий. Але здебільшого пишу вже тоді, коли виявляється, що сон віщий