Подвійний теракт в Норвегії - 87 загиблих

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Nevermind, 23 лип 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я ж вам кажу, соціал-демократичну. Молодіжний осередок, по нашим поняттям - комсомольців.

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

Де? В охоронцях-шоферах? Я навмисно взяв їх всю їхню першу десятку і розібрався. Колесниченко лиш тварюка наш.

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ще про психа:

http://korrespondent.net/world/1243...iyu-na-chaes-ustroili-ukrainskie-nacionalisty

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Человек даже при варианте "прав", таки болен...

• Подобається Подобається x 4
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Аби не москалі.

• Подобається Подобається x 6
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Цей урод ще буде і в комфортних умовах відбувати свій термін.

http://newsru.com/world/26jul2011/vipprison.html

• Подобається Подобається x 2
  6. NorthWind

Упаси Бог, чтоб не из Восточного Бутова... Ага? На Юго-Западе мочат нежнее...

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

А некоторым резиновых женщин подгоняют...

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

На ЛФ, гады, не пускают.

• Подобається Подобається x 3
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

бачив якось у Львові машину з рос номерами
    і там де опізнавальний знак РУ було написан "южное Бутово - нас не сломать"
    і якесь дерево чи щось таке

8. NorthWind

Полторушка пива не влезает. Сволочи.

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

А этих и не сломаешь. Урус-Мартан и Махачкала форевер!

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В них інакших немає.

Якщо розібратися, то виходить що Брейвик вирішив влаштувати акт протесту проти марксизму. Тобто в Норвегії збудували соціалізм (світле майбутнє, яким годували совків, але нічого не вийшло, а в них вийшло без зайвого галасу), але навіть такий благополучний соціалізм б'є норвежців другим кінцем палиці. Тобто теорія марксизму потребує доопрацювання , тому що реальне втілення соціалістичних ідей в усіх країнах призвело до краху.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Спонсор публікації - туристична фірма "Норвег и я"?

• Подобається Подобається x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Жарти, жартами але багато людей в тих же скандинавських країнах кляли совків на чому світ стоїть опісля падіння "залізної завіси", коли останні почали з’являтись там масово. Тут швидше не про заробітчан мова а про "крутих". До речі Європа до того часу була таки набагато приємнішим місцем для перебування. Он німці до цих пір не можуть повністю справитись із інтеґрацією Східньої Німеччини. Так що це також проблема не менша від мусульманської. Хоч зараз без сумніву що багато і інших проблем. За останніх 25 років Західна Європа дуже сильно змінилась на гірше і причина не одна. (США і Канада зрештою теж). Всетаки як то не сумно але відкритя кордонів із соц.блоком тому сприяло. Хоч знову проблема надто складна і тільки одним цим не пояснюється. Але до падіння по свому верхи на заході боялись впливу "червоних" і старались розбудувати західне суспільство на краще, опісля мотивація пропала і почався певний хаос. Який і продовжується. В ньому зрештою винні всі. Одні прокурили дорогоцінний час марігуанною, другі його пропили. І наздогнати його тяжко і швидше не можливо.

Останнє редагування: 27 лип 2011
    • Подобається Подобається x 6
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якщо приєднати виголошену тут тему з "інтеґрацією Східньої Німеччини, яка є проблемою не меншою від мусульманської", то мені, як людині, яка побачила вперше Німеччину ще в далекі радянські часи і яка не тіко дудлила там баварське та созєрцала пам'ятки Любека... Гамбурга.., але й мала зустрічі з громадянами основних соціальних груп, включно з NGO, становиться дивно таке читати. Це, як мінімум.
    Мусульманські проблеми, то проблеми з другого світу, майже з другої планети. Найяскравішим прикладом цього може бути авіаційна мусульманська атака на висотки в Штатах. Мусульманин, образно кажучи, може з дитинства жити на батьківські нафтові мільярди в Америці, вчитися по вищому класу, спати з білявками, але приходе час, коли його ідеологічний мулла дає йому наказ знищити тисячі мирних людей, що він, як правовірний, беззаперечно і робить.
    Чи можна це співставити з проблемами інтеграції східних, але все-таки європейських, християнських німців з мусульманською проблемою в християнському світі?
    Їдріт-мадрід... Мінє сьмішно... їй-бо...:haha: І це вже по максимуму...

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Що за дєрєвня :)) Я би стидався таке писати :)

Це правда... доводилося там бувати і "до" (чи, скорше, "під час") і "після". В Німеччині, такі дрібнички, як крадіжки роверів (раніше міг забути на вулиці, за 2 квартали від дому, наступного ранку - забрати), і ключі в замках авто, чи незачинені двері вже ніхто не залишає....

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вихід один - винайти машину часу, поїхати в минуле і затлумити Маркса поки він ще малий був.

15. NorthWind

Господин Ворон, мне не нравятся некоторые Ваши убеждения, но когда Вы правы, я это признаю.Налицо наши внутренние проблемы с мусульманами, не будут "верхи" их решать, неминуем крах, кровопролитный и губительный. Изнутри видно больше. Украинские и японские проблемы мне известны, но я не берусь их обсуждать и комментировать, не испытав на своей шкуре. А в России я живу и чувствую - не скажу что...

• Подобається Подобається x 4
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Декілька десятиліть назад було набагато більше атак на американські пасажирські кораблі зроблені німцями. Загинуло набагато більше чим під час 9-11.

Герою цієї теми мула давав наказ? І що тоді робити із християнськими терористами які знищили іншу висотку в Штатах. Або вбивали людей як протест проти абортів. ;)

Тоді враховуючи що частина України майже 1000 років мусульманська доведеться вважати що вона знаходиться на другій планеті. (до речі моя сім’я десь коло 100 років жила в Отоманській Імперії. Дуже порядні люди, на відміну від москалів). Може і справді було варто до "руїни" з ними об’єднатись і тлумити православних і католицьких християн? Зараз іслам набирає сили і можна виправити цю помилку. Алах Акбар. )

Ви вважаєте що проблема совків менша? Чи їх за кількістю мало? Нагадати Китай? Совки-совкові і їх багато, це на додачу до інших яких теж немало. А східні німці входять в цю катеґорію. Хоч я згоден це найменша із постсовкових проблем і буде тривати недовго. Багато було для цього зроблено урядом Німеччини. Починаючи із опублікування архівів Стазі, бувшому СРСР до того далеко.

Stasi
    http://en.wikipedia.org/wiki/Stasi
    http://www.nytimes.com/books/first/k/koehler-stasi.html

"The Stasi was much, much worse than the Gestapo, if you consider only the oppression of its own people," according to Simon Wiesenthal.

"Штазі було набагато гірше від Ґестапо, якщо враховувати тільки опресію своїх громадян" вважав Сімон Ввізенталь.

Далі ідуть номери. Найцікавіший де виводиться приблизне число стукачів (5% процентів архівів фашисти Стазі встигли знищити). Це коло одного держстукача на 6.5 осіб в Східній Німеччині. Включаючи немале число неповнолітніх.

І скільки із них були сексотами Стазі? ;)

Тепер нам доводиться тільки гадати скільки із колишніх громадян СРСР були стукачами. Звичайно інші країни. Але, 1 на 20, 1 на 10, 1 на 5? Скільки їх сидить на цьому форумі? Ми можемо тепер тільки гадати. (Визначити подібні речі тільки за політпереконаннями неможливо). Щось зробити вже пізно. А наслідки цього і подібного будуть гальмувати суспільство ще дуже довго. Тепер ці особи є загрозою для західного суспільства тому що при нагоді можуть бути завербовані наново для негідних цілей того ж московського фюрера. Порівняно дуже мізерна частка мусульман становлять загрозу. Більшість мусульман зроблять кардик комусь хто буде їх вербувати для збирання інформації про своїх друзів, сусідів, коханок(ців) і власних маму і тата. Набагато легше таких людей інтеґрувати в порядне або хоч семіпорядне суспільство. Чи це можна сказати про совків і екс-совків?

Йо-майо... Радий що Вас розвеселив... )

А Маркс хіба винен? Москалі винні. Вони б навіть писульки Буди перетворили в чергову імперію, масове вбивство і террор.

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

В Росії інші проблеми. Мусульмани там мають шанс стати більшістю і не тільки мусульмани бо багато незаселених територій. В Україні проблема інша - вона заселена. Чули новину? На сьогодні більшість економіки країни складають гроші які висилають заробітчани. Україна офіційно стала дотаційною із-за кордону державою. Мусульмани в тому винні я не думаю. Японію (я не живу в Японії а в США) після війни піднімали на державному рівні. З допомогою грошей із-за кордону але ті гроші йшли на будівництво (в загальному значенні). Куди ділись гроші і не малі які кидав захід опісля ПБС (падіння берлінської стіни) в Росію і менше в Україну? Осів в чиїхось кішенях. Тепер грошей так не дадуть. Україна повним ґалопом залазить в борги МВФ без причин до того. Прекрасні можливості які були втрачені і то назавжди (на ближчі століття). Моя мама десь років 15 назад поїхала на наукову конференцію в Київ. Конференції не було. Замість конференції виявилось люди зібрались бухати і жрати ікру чи ще якусь біду. Ні я сам люблю випити і поїсти тільки не замість роботи. Крім того то державна установа а не приватбізнес (ті зрештою мають право стати банкротами якщо хочуть). І це тоді, може не зараз, було типовим. Пропили дуже цінний час, ні? Мусульмани винні? Не думаю.

• Подобається Подобається x 7
  17. NorthWind

Так скажите, а то всё согласно известной поговорке получается...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Естественно, что не думаете.
    Не, другие вынни, тоже на букву "М" начинаются.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Легше за усе тому Брейвіку було перестріляти мешканців якого небудь норвезького "Ісламо-Гарлему". Але він стріляв у своїх. Це була справжня акція залякування мусульман. Тобто "Дивіться, я не пошкодував своїх. Можете тепер тільки уявляти, що чекає на вас...". Він, християнин, у боротьбі з ісламом переступив заповідь всевишнього. У Європі сталося те, що рано, чи піздно мало статися...

• Подобається Подобається x 7
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи навпаки, залякування своїх..?
    Хто спонсор акції?
    Кому вигідно?

а де твій аватар? :)