Подвійне громадянство

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 10 січ 2009.

?

Як ви ставитеся до подвійного громадянства?

1. За

36,4%
  2. Проти

40,9%
  3. У ньому є як плюси, так і мінуси

22,7%
  1. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Не переживайте, для Львівської міської ради я недостаточно беспощаден к врагам Рейха. Не возьмут.:)

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О Вот уж...никогда бы не подумал.......

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І не думайте! ПМЖ - ТАК ПМЖ!

Наспівуючи:
    Можна все на світі вибирати, сину.
    Вибрати не можна тільки Батьківщину.

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Гримчак вважає, що людей в ОРДЛО, які отримають паспорт РФ, їх потрібно буде позбавляти українського і закордонного паспорту, виданого в Україні

"Конституція України говорить, що українець має мати тільки одне громадянство – громадянство України, тому ті люди, які будуть отримувати або отримують вже громадянство Російської Федерації, можуть втратити громадянство України, і я думаю, що так треба буде робити – анулювати паспорти України, паспорти закордонні, внутрішні і так далі", – переконаний Гримчак.

зі

Народ, як ви думаєте - чи треба анулювати паспорти України, паспорти закордонні, внутрішні і так далі у осіб, котрі будуть отримувати або отримали вже громадянство інших країн - Угорщини, Ізраїлю, Панами, Іспанії, Британії...?

Я вважаю, що тре обов"язково анулювати. Шо нє?

ззі

А я взяв і поставив лайк Віктору...

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

правда

а це брехня.

6. ІгорМ

Гримчак весь час бреше, він же з вашого койця ;) :)))

@Мих, а як ви думаєте - чи треба анулювати паспорти України, паспорти закордонні, внутрішні і так далі у осіб, котрі будуть отримувати або отримали вже громадянство інших країн - Угорщини, Ізраїлю, Панами, Іспанії, Британії...?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут двох думок бути не може. У тих, хто отримав "паспорт" ДНР, забирати український паспорт не потрібно, оскільки та книжечка не є паспортом, а громадянство ДНР - громадянством (чим би не тішились). Якщо вони не вчинили карний злочин, хай мають цяцьку.

А от у всіх, хто має дійсне громадянство будь-якої країни, від А до Я (від Аргентини до Японії, грубо кажучи), паспорт і громадянство потрібно анулювати. Видавати відповідну довідку на вид на проживання на території України, а деяких - просто депортувати в ту країну, громадянином якої та людина є. Згідно з Конституцією. Тобто, депортувати не обов"язково, оскільки людина може закон не порушувати, працювати, торгувати, стригти, лікувати зуби людям. А от громадянство українське - відбирати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що поки не внести закон у кримінальний кодекс, можна тут лише фантазувати. Законом, який регулює позбавлення, або припинення громадянства не передбачено ні одне, ні інше. А згідно Конституції саме закон може регулювати ці питання.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідно якого закону?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю хто такий і знати не бажаю.

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

@Мих, ви можете притомно відповісти:
    - чи наявність у громадянина України другого паспорта російського тотожне наявності у громадянина України другого паспорта будь-якої іншої країни /Угорщини, Ізраїлю, Панами, Британії/?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

В українському законодавстві нема окремо виділено російський паспорт, чи російське громадянство. Є український паспорт і паспорт іншої країни.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, я б ввів в Україні ось таку штучку:

І не мучивсі. З цим паспортом маєш право тільки проживати і то обмежений термін, наприклад, 5, 10, 20 років. Продовження, якщо нема зауважень.
    Ніяке голосування.

Латвія має таке, і Литва:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. ІгорМ

А чому той Гримчак, котрого ви не знаєте і знати не бажаєте, хто він такий, так наголошує на російському громадянстві?

View: https://youtu.be/yaMZTJNDqN0

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо він мене не знає.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо у Миха у кишені є польский паспорт, однозначної відповіді чекати доведеться довго.

• Смішно Смішно x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене один-єдиний паспорт. Нащо мені польський?

18. Good man

Good man Обычный человек

Эстония тоже имеет. Считаете Украине тоже надо внедрить паспорт негражданина? От какого года отсчёт вести?

Или, помимо паспорта, иные отличительные черты неграждане должны иметь?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від Володимира Великого.:haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо серйозно, то з 1941 року я б ввів. А цікаво, а як діти, котрі народилися в Україні?

а де твій аватар? :)