Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? верю. Как раз в телеке хвастались Регионалы. что сократили количество бумаг для получения денег на ребенка.... (гордо так, говорили.. )
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? А я младшего заставила сегодня подстричься, еле уболтала, да и то не очень коротко..
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? ще ніц не дали, сказали що дуууже постраються нарахувати у вересневу відомість, але не обіцяють.... А у сусідньому вікні інша пані здавала докуменнти і дала 50 грн (я всьо бачила :D ) тій тьоті, то вона їй гарантувала, що та вже 20 вересня отримає гроші... я вирішила, що мені не спішно, тому гроші не дала. Далой корупцію! :D наразі всьо просто - дві допомоги: 8500 (протягом року) - разова допомога і приблизно 130 щомісяця по догляду на дитину, поки в декреті
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? я також то послухала, але фіг там!!! Не три довідки, а більше таки знадобилось здати. Хоча я вже знала, як приймали моїй подрузі, то наробила всі можливі і неможливі довідки, бумажки і тд. Але та тьотя гордо заявила, що нам тепер лишнє не дозволяють брати :D Хоча взяла крім тих, що по тел. говорили ще три бумажки
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? те 3 не были, значит, лишними.. А они по телефону все сказать сразу не могут? Голос от волнения пропадает...
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? тел - то я автоматично телевізор скоротила Телефоном ми не спілкувалися Я подивилася по телевізору передачу про ці довідки, згадала, що я мантелепа ще досі не зробила цього, зібрала довідки з роботи і поїхала шукати той соцзабез... мені пощастило ще більше - не було навіть черг до моєї тьоті, а в інші віконечка були невеликі черги
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Моего постричь пока нереально, подпускает к себе только меня , жену и мою маму. Может в суботу поеду в Антошку на Научной, там есть специальная парикмахерская для детей с мультфильмами, попробуем там "укротить" мелкого.
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? На дачу ездил. (это по-московски), на огород, короче. Яблок в этом году НЕМЕРЯННО! Привёз 8 мешков. Позвонил соседям - берите мешок, угощайтесь! Глаза у них были оффигевшие! А мне приятно. Вот.
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Полковник! Надо было как в сказке про дедушку Ленина - "в детский дом!"
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Нету рядом..... Только приют для собак. А они яблоки не едят. не кошки ведь!
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Полковнику, я ж то Вас бачу наскрізь, видно сусідка симпатична, нє?
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Да, наверное симпатичной была лет 40 назад....
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Ну добре, полковнику, а Ви цікавились - має вона чим-небуть точити ті яблука, чи ні?
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Сижу на ЛФ, нахабно ігноруя купу роботи та зауваження керівника Осінь.. понеділок..., мабуть, депресія
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? букет хризантем, кава коло вікна в кав'ярні, прогулянка Стрийським парком - і назад до кав'ярні... А ввечері - з керівником на пиво з дерунами.... == і все як рукою зніме... == Зранку болітиме голова і буде не до депресії
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? Страшенно люблю і пиво і деруни, але їх поєднання...:shutup:
Відповідь: ПОДВИГ кожен день! Пробачте, як буде ПОДВИГ? головне - без фанатизму.... та й вечір - то довго - можна все рознести в часі...