Я дуже тішуся, що нарешті відділили історію від світогляду. Надалі можна ще, якщо ми вже оперуємо цим поняттям, таки розібратися з тим, що таке "світогляд".
що таке НАТО хто винен в подіях 08.08.08 оцінка дій УПА/УНР/ЗУНР можна сказати, як на всяких ток-шоу, що, типу, зараз всім на це наплювати, що всі об"єднані протистоянні корупції, беззаконню, і тд але як тільки якісь вибори - і біомаса біжить голосувати за ПР, "за русь царя і отєчєство"
Це відповідь на питання "що таке світогляд"? Бідна та людина, в якої на цьому всьому світогляд базується...
Після Переяславської Ради представники московського посольства побували у 117 містах і містечках України для прийняття присяги від населення на вірність цареві. За їхніми даними присягу склали 122 542 особи чоловічої статі. Безумовно, ця цифра була завищена царськими дяками. Відмовились підтримати Переяславську угоду й присягати московському царю ряд представників козацької старшини, зокрема полковники Іван Богун, Осип Глух, Григорій Гуляницький, Іван Сірко, Петро Дорошенко, Михайло Ханенко, Брацлавський, Кропивнянський, Полтавський (царських представників там побили киями), Уманський козацькі полки, деякі міста, зокрема Чорнобиль, а також українське духовенство на чолі з митрополитом С.Косівим. Не присягала Запорізька Січ. Моя мала Батьківщина не присягнула царю.
в нас ні в нас націоналісти набирали 1-4% Свобода набрали стільки виключно через розчарування в старих "демократах" і якби нам схід не показували, і які б тут не були на форумі дописувачі звідти демократичні і інтелігентні, там є мільйони виборців, яким показати як у Львові хтось спалив червоний прапор, і вони будуть голосувати за своего, потому что он свой, а не то что там бандери
Ваше визначення що таке світогляд? ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ---------- А де знаходиться Дземброня?
Та бідна та людина, в якої світогляд базується на тому, підтримує вона НАТО чи ні, і скільки процентів набирає якась партія. Хоч Свобода, хоч ПР, хоч комуняки - до одного місця. Це - політичні преференції. Якщо цим обмежується світогляд, то людина так і називається - обмеженою...
на території "юго-востоку" значить дуже багато обмежених людей в нас в 2004 хтось голосував за УПА/Мазепу/Нато? ні а там голосували "против бендер, фашистов и прихвостней НАТО" в 2006 може в нас голосували "проти москалів" ні а там аналогічно до 2004 голосували в 2010 там як голосували? може в нас в 2010 голосували "против России"? а там не важко здогадатися за що голосували от от і таких людей там БІЛЬШІСТЬ і ніколи нікуди вони не подінуться простіше від них "подітися"
І чим в нас краще чим в вас? Може хіба що під гору не треба ходити. Але тут теж всюди пагорби - Подільська височина
У вас життя складається лише з голосувань? Ви так і не спромоглися зрозуміти, про що я вам кажу? Та збивайтеся вже з поділу за партіями. Де хто більше зомбує людей, там за того більшість і голосує. А життя - це кохані, родина, освіта, стиль поведінки, темперамент, ставлення до роботи, спосіб відпочинку, манера спілкування і ще купа всього-всього... Кожного дня - сотню разів ми комусь посміхаємося або не посміхаємося (що галичанин, що подолянин, що слобожанин - не посміхається набагато частіше, на відміну якогось, наприклад, голландця). Сотні разів переходимо дорогу на червоне світло або на зелене. Брешемо або говоримо правду десяткам людей. Кілька разів на день думаємо, що б то поїсти - і вибираємо або здорове харчування, або нездорове, домашню їжу чи ресторан, фастфуд чи консерву, овочі чи мясо або рибу... Мінімум раз на день думаємо, як би вбратися. Думаємо, що ввімкнути в плеєрі і який серіал подивитися. Кожного тижня в якийсь спосіб проводимо вихідні. І лише раз на пару років ідемо голосувати.
"Коронація слова" повернувся, приза хоч дали якого? По суті цього тексту Муамар Каддафі теж те саме робить. Він теж ваш духовний-ідеологічний побратим?
Ганнере, дякую, що переймаєтеся моїми справами. Потішу вас - у мене все просто чудово. А по темі пан Дайте-Мені-Сто-Гривень-Я-Склєпаю-Агітку має що сказати?
Вже була дискусія, чи Хмельниччина - Західна Україна. Мені чесно начхати... Я себе вважаю подолянином з корінням у Кам*янці-Подільському (історичним центр) дише даному місту необхідно стати культурним центром, яким він частково є. Вінниця, на мою думку, має стати регіональним центром (зараз має великі шанси), хоча її позиції на Хмельниччині досить слабкі, вона бажає стати кращою за Київ. Хмельницьким має стати сильним бізнес-центром та центром інноваційних технологій Поділля. Тернопіль, хоча входить до економічної зони Поділля, але все рівно тяжіє досить сильно до Львова. Тандем - Кам*янець-Хмельницький-Вінниця НЕОБХІДНИЙ. Потрібно єднатися заради того, щоб бути кращими, а не думати чи ми ЗУ, ЦЕНТР чи скільки костелів у нас побудувано і таке інше.