не УПА а бачення української історії Буковина і Закарпаття це ті самі карпатські-прикарпатські українці, з румунськими і угорським меншинами
прихильників КПУ і СРСР може й меншість але совкового світогляду навряд багато разів там були? я шість раз
А що включає в себе совковий світогляд? ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- не був ні разу. один раз чув мову закарпатців мало що зрозумів.
НАТО враг УПЦ МП - правильна конфесія, інші невірні - уніати/раскольнікі гордімся побєдой і тд ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- є роми (цигани) є просто угорці чи румуни взагалі могли бути з гірських сіл,але такі і у Львівській-Франківській-Чернівецькій
для вас 45 рік це супер перемога всесвітнього масштабу для нас 45 рік це закінчення чергової війни, тогочасні наслідки якої не призвели до якихось позитивних змін УНР -буржуазні націоналісти голодомор - видумка Юща з бандерівцями ітд
Для мене Поділля - це така велика біла пляма аж до Одеси, тому що життя відбувається навколо культурних центрів. В західній Україні це Львів, Чернівці, Ужгород, потім вже для решти Київ, Харків, Донецьк, Одеса. Населення, яке далеко від цих центрів висить в повітрі в плані доступу до ідейної інформації, інтровертності багато.
от от для вас це так і є і все інше в такому ж дусі Українське підпілля - фашисти у війні було тільки 2 сторони і тд
Вони різні аж не настільки, щоб розбігтись Так і справді кожне село може незалежність проголосити У західняків, як на мене, - міцний український грунт, а вже на ньому хтось вирощує тюльпани, а хтось - троянди, що в результаті дає гарний букет.
У нас також український грунт. ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ---------- Мені здається, в нас не визнають УПА за їхні злочини. ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- І Вінницька західна область.
у Львові українська мова така сама як у великих облцентрах по всій країні дончани, одесити, кияни, які володіють українською, розмовляють нею точно так як львів"яни в області вже інші говірки але це нічого не вирішує ви можете так само говорити але інакше дивитися на світ для вас комуняки це щось таке, що повинно бути, норма, німці страшні окупанти які посягли на вашу чудову батьківщину, 1945 ви їх перемогли і настало щастя УПА для вас то якісь напівфашисти, які десь там на волині різали поляків, а в карпатах російських вчителів