Податковий кодекс

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем MARTINI, 18 чер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

перепрошую, що ставлю під сумнів ваші слова, але чи можна якесь посилання на джерело? Ато бухгалтер, яка мене час від часу консультує, каже, ніби ті роз"яснення стосувалися лише щомісячних декларацій, а про 1ДФ таких роз"яснень не було. А у нас що не відмінено - те обов"язково :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Зміни до ПК:

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/T102755.html (це лінк на кодекс із змінами)

Ось, до речі, цей закон:

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3221-17

07.04.2011 - Прийняття
    20.04.2011 - Набрання чинності

Тобто, тільки сьогодні він набрав чинності. :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    Ма-ла-дэц!!!!!!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

в тому числі...:)

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ще з приводу 1ДФ:

До речі, якщо у вас є виплати за цивільно-правовими договорами з фізичними особами (наприклад, за оренду ви платите фізособі), то це треба відображати в 1ДФ, відповідно, треба її подати (навіть якщо немає найманих осіб) до 10 травня.

• Подобається Подобається x 3
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вже визначилась:

http://nalog.od.ua/aa.php?aid=6043&id=123

8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Розмовляла щойно з Іриною, дружиною ув’язненого Сергія Костакова, якому інкримінують пошкодження машини під час підприємницького Майдану, хоча у справі фігурує відео, на якому чітко видно, що Сергій не чіпає машину.

Дружина ув’язненого розповіла мені про перебіг останнього судового засідання (31 травня).

"Міліціонери, свідки обвинувачення, не прийшли знову, хоча суддя надавала в Шевченківський РУГУ МВС листа про їхній примусовий привід. (Може, не хочуть лжесвідчити? - О.Б.)

Ми заявили клопотання, щоб Сергія відпустили під заставу. Суддя довго думала і знову нам відмовила. Також наші адвокати зверталися на 1+1, щоб нам надали їхні відеоматеріали з приводу подій на Майдані 22 листопада. 1+1 надав нам диск із записом, але суддя відмовила долучити його до справи.

Ми ще хотіли, щоб відеозапис, який є у матеріалах справи, переглянути ще раз у присутності свідка-водія, Ніколаєва, бо минулого разу він давав неправдиві покази. Хай би показав на відео, як він Сергія упізнав і де там Сергій. Суддя також відмовила з дуже цікавою аргументацію: "Відеозапис ми вже продивилися під час судового засідання, покази свідка ми заслухали, і тепер це компетенція судді оцінювати у нарадчій кімнаті те, що було на відео, і те, що казав свідок".

З огляду на те, що свідки обвинувачення вже вдруге не з’являються, Сергій просив, щоб були заслухані свідки захисту. Суддя відмовила і відклала суд на 20 червня 14:00.
    http://bilozerska.livejournal.com/460121.html

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, треба не мовчати. Щоби не з'їли по одному.

10. mxa

mxa Well-Known Member

От мене одне цікавить: а де ті організатори поділись, які кричали що вони за народ, за підприємців? Де ті всі організації, де Данилюк, де Королевська, де Ляпіна? Як піаритись на сцені так вони одразу усі позбігались, а як витягнути хлопців з тюрми, як зробити щось хороше то у них одразу часу немає.

11. Radzik

Radzik Особистий консультант

Пік громадської зацікавленості пройшов - всі побігли на інші "скандали" світитись...

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А де, власне, весь Податковий Майдан? Чи ви справді вірите, що Королевська чи будь-хто інший можуть "витягнути хлопців з тюрми"!?
    ===========================

Кінах біжить з тонучого корабля?

Кінах - це ще та мерзота... Кодекс пречудово-епохально-регіональний, але він нічого не покращив ні вже сьогодні, ні ще й завтра..? Так, чи як?

• Подобається Подобається x 1
  13. Radzik

Останнім часом влада ніби змінила свою думку і (поки тільки на словах) збирається спрощувати ведення малого бізнесу.
    Не знаю як хто, але я НЕ ВІРЮ жодному слову з цього. Принаймні, це виглядає абсурдно. Як вся влада, яка налаштована на знищення малого бізнесу і середнього класу розвернути свою діяльність на 180%??
    Як на мене, їм не вийшло з плеча рубанути малий бізнес, зараз іде процес поблажок на словах, щоб втихомирити народ, а потім вже маленькими кроками добити малий бізнес. Як казав Янович, часу маємо до 2015 року...

14. аксакал

Таки так :sad:

Розкатав губу ;)

Не лише малий бізнес, суднобудування також не задоволено:
    "...Корабелы Украины имеют серьезнейшие претензии к уже состоявшимся изменениям Налогового Кодекса."
    http://nikvesti.com/news/politics/23527

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Повний пісєць...
    Може Стрий таки аномальна зона? о_О
    Маю мінімум двох свідків із поважних панів-форумців, що справа мого малого існує, приносить прибуток і жодного тиску ні з боку влади, ні з боку контролюючих органів, крім справедливих вимог, немає...
    Ви, пане, так це запостили, як власну думку, чи маєте якийсь досвід?

16. thinkers

thinkers Well-Known Member

суб"єктивне трактування слова "СПРАВЕДЛИВИЙ"?
    як думаєте, який відстоток СПД ФО вважають вимогу хабаря справделивою?:)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не скажете по чому буде овеча вовна в серпні місяці 2016 року?

18. thinkers

thinkers Well-Known Member

за певну винагороду можу побудувати для вас тренд по вовні на будь-який термін.
    а на рахунок тиску чи його відсутності з боку контролюючих органів знаю особисто, а не від

19. аксакал

З теперішньою владой - якщо її не скинемо - не буде купуватись у 2016-у. бо на хліб людям не вистачатиме.

20. Radzik

І перше, і друге.
    Щодо власної думки: малий бізнес є основою середнього класу, це зрозуміло.
    А середній клас - "злейший враг" теперішньої совдепівської влади. Чому? Думаю, ви і самі знаєте...

а де твій аватар? :)